Невероятна маска за порцеланова кожа

0
266

Не се изненадвайте, когато започнат да ви засипват с комплименти, че сте се подмладили

Със сигурност всяка дама би искала да има перфектна кожа. Оказва се, че това не е невъзможно и далеч не е толкова скъпо занимание.

кожа
Не се изненадвайте, когато започнат да ви засипват с комплименти, че сте се подмладили

Можете да имате перфектна порцеланова кожа с няколко лесни трика, които струват жълти стотинки. Сами ще се убедите, че действат безотказно, когато всичките ви познати започнат да ви правят комплименти, че сте се подмладили с поне десетина години.

Красотата е нещо, към което всяка представителка на нежния пол се стреми. Всяка дама иска да запази младостта си възможно най-дълго време. В последно време азиатските продукти набират все по-голяма популярност. Това се дължи на тяхната естественост и ефективност.

Основното предимство на азиатската козметика, е многофункционалната й употреба. Тя може да действа като тоник, серум или импрегнирана маска за лице.
В следващите редове ще ви разкрием тайната на азиатската козметика за порцеланова кожа.



Вглеждайки се в лицата на дамите от азиатския свят, със сигурност ще се убедите, че тази козметика наистина е много ефективна. Тук е моментът да отбележим, че не е нужно да пръскате луди пари за тази козметика. Ще ви разкрием изпитана рецепта, която струва жълти стотинки и се приготвя в домашни условия.

Това, с което ще трябва да се запасите, е колкото е възможно повече семки от цитрусови плодове (лимон, грейпфрут, мандарина, портокал). Те съдържат солидно количество цитрусови масла, които оказват благоприятен ефект върху кожата. Съдържащата се в тях салицилова киселина пък е тази, която подновява кожата.

В тях се съдържа и витамин В17, известен още като амигдалин. Той се използва в алтернативната медицина за борба с раковите клетки. Освен това този витамин забавя значително процеса на стареене. Това означава, че не само ще придаде еластичност и здрав вид на кожата ви, а и ще запази младостта ви за по-дълго време. Разбира се в тези семена се съдържат още редица полезни елементи.

Смелете 2 с.л. цитрусови семена и ги залейте с 250 мл. топла вода (не повече от 40 градуса). Прехвърлете сместа в стъклен съд с капак и я оставете да престои една нощ. Освобождаването на пектина от семената, ще сгъсти сместа. Прецедете получения гел и съхранявайте в хладилник.

С получения гел почиствайте вечер лицето си, а сутрин го нанасяйте непосредствено преди подхранващия крем. Със сигурност резултатите ще се забележат още в първите няколко дни. Ако искате да извлечете максимална полза от този еликсир, напоете хартиена кърпа с него и я поставете върху лицето си за 15-20 минути, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.