Тези четири зодии ги очаква трудна седмица! (Ето кои са-част 2)

0
871

През следващите седем дни тези зодии ги очаква кошмарна седмица

Тези четири зодии се очертава да имат трудни седем дни. Ето какво е подготвила съдбата и за останалите представители на зодиака.

Везните ще се покажат в съвсем различна светлина. Няма да сте традиционно дипломатични, а директни. Тази прямота може и да е болезнена за някои хора.

зодиите
Критични дни за тези зодии, сн. Фейсбук

Но все пак подбирайте думите си, за да не нараните отсрещните.

Помислете и за въздействието върху близките и познатите си от вашата откровеност. Може и да си изясните отношенията с друг човек.



За Скорпиона периодът е отличен за осъществяване на дълго замислени планове.

Решителност и предприемчивост са качествата, които ще покажете през следващите седем дни.

Знаете какво искате и как да го постигнете.

Няма кой да попречи това да се случи. Ако сте си сам началник в работата, успехът и постигането на целта ви ще е като пътуване по магистрала, без препятствия.

Динамична ще е седмицата и за Стрелеца. Бъдещите планове ще заемат голяма част от мислите ви. Ще имате доста забързано ежедневие.

Както и доста любовни срещи, ако излизате по-често. Не се отказвайте от партита и купони, там ви очаква огромна изненада.

Много емоции очакват и Козирога през следващите седем дни. Но има вероятност да попаднете в капана на мрачното си настроение и лоши мисли.

Запомнете, че тази седмица страхът няма да ви съветва за добро. Изчакайте да чуете вътрешния си глас и постигнете душевното равновесие, тогава действайте.

Може да се окажете балансьор или съветник през следващите дни вие, Водолеи. Благоприятни дни ви очакват и във финансово отношение.

Оценявайте се по-високо, както и способностите си. Така и другите ще ви оценяват повече, и няма да се възползват от вашите способности.

Вяра и оптимизъм са необходими за Рибите през тази седмица. По този начин ще постигнете много по-лесно вашите намерения.

Оставете миналото зад себе си и гледайте само напред. Материалното ви благополучие също ще подобрите пред следващите седем дни.

Вероятността да получите изненадваща финансова помощ е огромна. Или неочакван тласък се дава на делата ви.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.