Тези четири зодии ги очаква трудна седмица! (Ето кои са-част 2)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

През следващите седем дни тези зодии ги очаква кошмарна седмица

Тези четири зодии се очертава да имат трудни седем дни. Ето какво е подготвила съдбата и за останалите представители на зодиака.

Везните ще се покажат в съвсем различна светлина. Няма да сте традиционно дипломатични, а директни. Тази прямота може и да е болезнена за някои хора.

зодиите

Критични дни за тези зодии, сн. Фейсбук

Но все пак подбирайте думите си, за да не нараните отсрещните.

Помислете и за въздействието върху близките и познатите си от вашата откровеност. Може и да си изясните отношенията с друг човек.За Скорпиона периодът е отличен за осъществяване на дълго замислени планове.

Решителност и предприемчивост са качествата, които ще покажете през следващите седем дни.

Знаете какво искате и как да го постигнете.

Няма кой да попречи това да се случи. Ако сте си сам началник в работата, успехът и постигането на целта ви ще е като пътуване по магистрала, без препятствия.

Динамична ще е седмицата и за Стрелеца. Бъдещите планове ще заемат голяма част от мислите ви. Ще имате доста забързано ежедневие.

Както и доста любовни срещи, ако излизате по-често. Не се отказвайте от партита и купони, там ви очаква огромна изненада.

Много емоции очакват и Козирога през следващите седем дни. Но има вероятност да попаднете в капана на мрачното си настроение и лоши мисли.

Запомнете, че тази седмица страхът няма да ви съветва за добро. Изчакайте да чуете вътрешния си глас и постигнете душевното равновесие, тогава действайте.

Може да се окажете балансьор или съветник през следващите дни вие, Водолеи. Благоприятни дни ви очакват и във финансово отношение.

Оценявайте се по-високо, както и способностите си. Така и другите ще ви оценяват повече, и няма да се възползват от вашите способности.

Вяра и оптимизъм са необходими за Рибите през тази седмица. По този начин ще постигнете много по-лесно вашите намерения.

Оставете миналото зад себе си и гледайте само напред. Материалното ви благополучие също ще подобрите пред следващите седем дни.

Вероятността да получите изненадваща финансова помощ е огромна. Или неочакван тласък се дава на делата ви.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар