Лосион за солариум – ползи и съвети

0
458

Лосион за солариум – ползи и съвети
Придобиването на загар обикновено не изисква някакви съществени усилия. Но когато се цели той да бъде здравословен, равномерен и целогодишен, тогава нещата се променят.

losion Ако искате да се радвате на хубав загар, без да пътувате до морския бряг, то със сигурност ви е нужен солариум. Открийте удобен за вас салон, в който ще ви предложат качествени солариуми и спокойна обстановка, за да съчетаете придобиването на загар с пълноценната почивка.

Освен очилата за солариум и подходящата програма според желанията и първоначалния тен на кожата, важно е да не се пропусне и качествената козметика – крем за солариум или лосион за солариум от solarshop.bg . Тези продукти са създадени специално за целите на соларните студиа и включват в състава си подбрани компоненти.

Това най-често са натурални масла, осигуряващи перфектни условия за придобиване на загар. Те хидратират и овлажняват кожата, стимулират образуването на меланин (пигментът, отговарящ за цвета на кожата и косата), изглаждат и поддържат кожата еластична.

Характерно след посещението на солариум, а и като цяло при излагането на слънчеви лъчи, е кожата да бъде по-суха и неприятно опъната. Разбира се, не се отнася до всеки човек, но в повечето случаи се получава. Причината е в изсушаващия ефект, който кожата понася. Загубата на влагата е причина за намаления тонус и образуването на бръчки. Начинът за противодействие е изключително лесен – нанасяне на крем за солариум или лосион за солариум.



Хоризонтален или вертикален солариум ще ви предложат точното решение за индивидуалните ви нужди. Редовната употреба преди излагане на лъчите в солариума, ще направи процедурите много по-ефективни. Не бива да се пропуска и косата. Нейната защита също е от голямо значение, особено при боядисаните.

UV лъчите карат цветът да избледнява по-бързо, крайчетата да изсъхват и косата да се заплита. За да не се случи това с вашата коса, задължително преди да се изложите на яркото слънце или да посетите солариум, нанесете защитен спрей. Той създава защитен филм върху косъма, запазвайки неговата влага и еластичност.

След излагане на слънце/посещение на солариум кожата също се нуждае от грижи. Нанасянето на подходящ крем за солариум Megatan ще удължи трайността на добития загар и ще направи кожата изкусително блестяща.
А най-хубавото е, че обикновено тези продукти имат неустоим аромат, носещ усещането за лято и морски бриз в косите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.