Самочувствието на тези зодии е неоправдано ниско

0
281

Причините за това се крият още в детството им

Астролозите са категорични, че тези зодии страдат от неоправдано ниско самочувствие.

самочувствие
Причините за това се крият още в детството им

Никак не са малко хората, които имат притеснения относно външния им вид или характера им. Ниското самочувствие е проблем, с който борбата продължава дълго време. Но пък за сметка на това справянето с този проблем не е невъзможно.

Ето кои са трите зодии, които не харесват себе си и самочувствието им е неоправдано ниско:

Телец
Липсата на самочувствие при Телците води началото си от ученическите им години, когато съучениците им не престават да им се подиграват. Това преживяване оставя дълбока следа в съзнанието им. На по-късен етап от живота им, те не харесват нищо в себе си – нито лицето, нито фигурата… При все, че на моменти осъзнават, че всичко това се дължи на личната им представа, не успяват да се справят сами с този проблем.



Телците дълго време не успяват да открият партньора си именно заради тяхната несигурност, която винаги бива забелязвана от отсрещния.
Нужно е само да забравят за недостатъците им, които всъщност са крайно преувеличени, за да открият правилния човек.

Везни
Проблемът с ниското самочувствие на Везните се корени в края на тийнейджърските им години и началото на зрелия им период. Лошото отношение, което са получавали и неподходящите връзки, са ги накарали да повярват, че те не заслужават нищо добро. Големият им проблем е, че не са сигурни в качествата, които притежават. Наистина им е много трудно да повярват, че са стойностни хора, поради факта, че никой не им е показал достойно отношение и нужното уважение.

Именно поради тази причина Везните, са една от трите зодии с ниско самочувствие. Умеят да неглижират външния си вид, да се самоиронизират и да се шегуват с недостатъците, които самите те виждат в себе си. Нужно е да излизат по-често, за да усетят вниманието на отсрещния пол. Освен това е много важно да не допускат хора в живота им, които ги мачкат.

Риби
Семейната среда е основният виновник за ниското самочувствие на тази зодия. Именно там се корени причината, поради която още от малки те не вярват в собствените си способности и че са хора, достойни за уважение. Опитите да потиснат това усещане не им помага, дори напротив, задълбочава проблема още повече.

При все, че се опитват да не показват несигурността си, тя се усеща по много начини. При все, че винаги са ведри, усмихнати и се шегуват, отдалеч се вижда, че вътрешно нещо не им дава мира. Истината е, че те никога не се чувстват комфортно в кожата си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.