Шок: Тя направи на пух и прах Григор Димитров!

0
559

Една българка задмина Григор Димитров по последователи!

Не са много българите, които могат да се похвалят с повече фенове от Григор Димитров. Никому неизвестна дама обаче явно може да го направи, защото се оказва, че бие Гришо по последователи в социалната мрежа за снимки Инстаграм.

Григор Димитров победен
Нея я харесват повече хора, отколкото Григор Димитров

Тя се казва Васи Стоянова. Това, което може да се разбере за нея по профила й, е, че живее в Дортмунд, Германия, но често посещава Бразилия.

Двойката видимо е много секси и хваща окото от пръв поглед. Най-вероятно това е причината да има над 1 милион последователи в Инстаграм.

Не е трудно да се досетим, че повечето от тях са мъже. Едва ли има мъж, който би устоял на тази истинска прелест.



Не се знае дали Васи има гадже, но със сигурност присъства в мокрите сънища на доста мъже. Не е лесно да си звезда, без да си направил нищо, но тя го постига.

Сред българите на второ място по популярност в Инстаграм е Григор Димитров. Тенисистът има над 900 хил. последователи.

Тройката се запълва от Николета Лозанова. Бившата плеймейтка и телевизионна водеща събира над 720 хил. последователи.

Васи Стоянова обаче слага и двамата в малкия си джоб. За това спомага й международното й жителство, тъй като се подвизава в Германия, пътува често до Бразилия, а е родена в България.

Васи демонстрира без капка срам пищния си бюст, което й осигурява доста голямо предимство пред Григор Димитров. Клетият Гришо разчита само на уменията си като тенисист.

Явно не само у нас, но и по света най-важно е как изглеждаш. В днешно време това се котира, а социалните мрежи помагат много в това отношение.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.