Кобрата възкръсна от пепелта: Окървавен и почти дисквалифициран, направи най-великия бой в кариерата си! (ВИДЕО)

0
494

Кубрат Пулев – Кобрата се показа като боксьор с характер!

Голям мач сътвориха Кубрат Пулев и Богдан Дину на американска земя. Този път Кобрата се озори много, но все пак грабна своята победа номер 27 в професионалния бокс, научи TOPactualno.com.

Кобрата
Кръвта не успя да спре Кобрата по пътя към победата

Срещата не се разви по план за нашия боец. Тя започна равностойно, но в четвъртия рунд румънецът успя да пробие защитата на българина и да му отвори аркада под лявото око.

Кобрата обаче не се отказа, а още повече се вбеси на Дину. Така се стигна до седмия рунд, в който софиянецът показа, че неслучайно е претендент за световната титла.

В този рунд Кубрат причини 3 нокдауна на своя съперник. Първият от тях обаче не бе зачетен, тъй като съдията прецени, че не е по правилата.



В този миг Пулев беше на крачка от дисквалификация, но в крайна сметка се размина само с 1 отнета точка. Това му позволи да продължи да се бори за победата.

И той я постигна с голяма храброст и себераздаване. Повали още два пъти Богдан в рамките на същия рунд. След втория път румънецът не успя да продължи и се отказа.

Така Кобрата записа победа с нокаут в мач, който ще помни дълго. Това безспорно е най-великият бой, който някога е провеждал на ринга.

37-годишният Пулев вече има 27 победи в профибокса. Това е забележително постижение, предвид мачовете му, които са 28. Единствената му загуба е от Владимир Кличко през 2014 г.

Сега Кубрат отново е претендент за световната титла. Той има правото да се бие с Антъни Джошуа, но не е ясно дали това някога ще се случи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.