Няколко невероятни приложения на скъсаните чорапогащи (I част)

0
382

Със сигурност повечето от тези приложения ще влязат в употреба в дома ви

Няма никакво съмнение, че всяка дама изхвърля на боклука скъсаните чорапогащи, които за година са немалък брой.

скъсаните чорапогащи
Със сигурност повечето от тези приложения ще влязат в употреба в дома ви

А знаете ли, че вместо да ги изхвърляте, можете да използвате скъсаните чорапогащи за нещо полезно у дома?

Е, ако не сте си дали сметка за какво можете да ги използвате, следващите редове определено ще ви помогнат.
Истината е, че колкото и да пазите чорапогащите, те винаги се късат. Ако успеете да хванете дупката навреме, можете да я заличите със специална джаджа, но така или иначе в крайна сметка ще отиде на боклука.

Е, следващите предложения ще ви помогнат да използвате скъсаните чорапогащи за още нещо у дома, преди да ги изхвърлите.



Ето за какво:

Бърсане на прах
Колкото и невероятно да ви звучи, найлонът привлича праха. Поради тази причина можете да превърнете скъсания чорапогащник в отлично средство за почистване на прах. Освен това поради факта, че е тънък, той може да се провре успешно във всички малки ъгълчета, както и във всяко ребро на радиатора. Няма да е лошо да забърсвате екрана на телевизора с найлонов чорапогащник, преди всяко пускане.

Да лъснете до блясък плочките и огледалото в банята
Всяка домакиня знае, че плочките в банята, както и огледалото, са сред най-проблемните участъци за почистване. Още повече често пъти в опита да забършете плочките, омазвате и огледалото, което налага да изчистите и него, при това цялото. С помощта на скъсаните чорапогащници обаче можете да премахнете изключително лесно следите от сапун и паста от огледалото. Същият трик можете да приложите и върху плочките, когато нямате време да ги почистите с препарат.

Почистване на незалепващи тигани
Напоследък тиганите с незалепващо покритие набират все по-голяма скорост. Всяка домакиня е наясно, че те не трябва да се търкат с грубата част на гъбата, камо ли с телче. Така или иначе обаче, някои петна искат повече твърдост. В такъв случай на помощ отново идват скъсаните чорапогащи, в които сте сложили гъба за по-голямо удобство.

Подобрена версия на метлата
Всяка домакиня е наясно колко е неприятно събирането на косми, прах и странни вълма, струпващи се зад гардеробите, под леглата и на други подобни места. Е, в такъв случай „облечете“ метлата в чорапогащник и статичното електричество ще свърши всичко вместо вас, тъй като ще привлече всички замърсители. Освен това по този начин ще почистите изключително лесно и метлата след това като само махнете чорапогащника.

Няма никакво съмнение, че повечето от тези предложения ще намерят приложение в дома ви и ще останете изключително доволни от резултата, пише edna.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.