Това са ежедневните проблеми, с които са принудени да се борят дамите с голям бюст

0
296

При все, че всички им завиждат, истината е, че никак не им е лесно

При все, че дамите с пищен бюст винаги са привличали мъжкото внимание, а и са обект на непрестанна завист от страна на тези, които не са толкова надарени в тази област, те също биват измъчвани от доста сериозни проблеми.

бюст
При все, че всички им завиждат, истината е, че никак не им е лесно

Оказва се, че големият бюст далеч не носи само позитиви. В следващите редове ще ви запознаем с ежедневните проблеми, с които се сблъскват дамите с голям бюст.

Ето кои са те:

Проблем №1
Често пъти не могат да си позволят да носят риза, тъй като горното им копче постоянно стои „отворено“ и всичко е на показ.



Проблем №2
За разлика от останалите, не можете да си позволите да тичате след автобуса или пък просто да потичате в парка. Големият бюст е сериозна пречка и се налага да го придържате постоянно с ръцете си. Освен това той не само тежи, а и се размята с бясна сила, което причинява болка.

Проблем №3
Почти е мисия невъзможна да изглеждате визуално слаби. Дори кръстчето ви да е тънко и да имате слаби крака и плосък корем, големият бюст прецаква цялостната стройна гледка.

Проблем №4
Сутиенът е една от най-болезнените теми за дамите с голям бюст. Често пъти те се оплакват, че им стават само бабешки модели. Със сигурност не бихте искали да сте на тяхно място и да сте лишени от избор.

Проблем №5
Факт е, че бабешките сутиени по никакъв начин не могат да бъдат съчетани с изискани бикини, както и обратното. Поради тази причина често пъти на дамите с по-голям бюст им се налага да купуват по два комплекта бельо. От единия вземат сутиена, а от другия – бикините.

Проблем №6
Здравословният сън, както и удобството по време на спане, са ограничени до голяма степен за тези дами. Сами се досещате в кое се крие причината за това. Факт е, че често пъти те не могат да спят по гръб, тъй като се задушават. За спането по корем пък и дума не може да става. Именно поради тази причина, те често пъти спят само настрани, а това е болезнено и… омръзва.

Проблем №7
Болките в гърба, са доста силни и непрекъснати. Със сигурност не бихте искали да сте на тяхно място.

Проблем №8
Колкото и неудобства да създава големия бюст, няма да чуете нито една от притежателките му да се оплаква от гореизброените проблеми. Причината за това е, че останалите няма да й повярват. Освен това всички мъже ще си помислят, че се хвали или просто си търси комплименти, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.