Това са ежедневните проблеми, с които са принудени да се борят дамите с голям бюст

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

При все, че всички им завиждат, истината е, че никак не им е лесно

При все, че дамите с пищен бюст винаги са привличали мъжкото внимание, а и са обект на непрестанна завист от страна на тези, които не са толкова надарени в тази област, те също биват измъчвани от доста сериозни проблеми.

бюст

При все, че всички им завиждат, истината е, че никак не им е лесно

Оказва се, че големият бюст далеч не носи само позитиви. В следващите редове ще ви запознаем с ежедневните проблеми, с които се сблъскват дамите с голям бюст.

Ето кои са те:

Проблем №1
Често пъти не могат да си позволят да носят риза, тъй като горното им копче постоянно стои „отворено“ и всичко е на показ.Проблем №2
За разлика от останалите, не можете да си позволите да тичате след автобуса или пък просто да потичате в парка. Големият бюст е сериозна пречка и се налага да го придържате постоянно с ръцете си. Освен това той не само тежи, а и се размята с бясна сила, което причинява болка.

Проблем №3
Почти е мисия невъзможна да изглеждате визуално слаби. Дори кръстчето ви да е тънко и да имате слаби крака и плосък корем, големият бюст прецаква цялостната стройна гледка.

Проблем №4
Сутиенът е една от най-болезнените теми за дамите с голям бюст. Често пъти те се оплакват, че им стават само бабешки модели. Със сигурност не бихте искали да сте на тяхно място и да сте лишени от избор.

Проблем №5
Факт е, че бабешките сутиени по никакъв начин не могат да бъдат съчетани с изискани бикини, както и обратното. Поради тази причина често пъти на дамите с по-голям бюст им се налага да купуват по два комплекта бельо. От единия вземат сутиена, а от другия – бикините.

Проблем №6
Здравословният сън, както и удобството по време на спане, са ограничени до голяма степен за тези дами. Сами се досещате в кое се крие причината за това. Факт е, че често пъти те не могат да спят по гръб, тъй като се задушават. За спането по корем пък и дума не може да става. Именно поради тази причина, те често пъти спят само настрани, а това е болезнено и… омръзва.

Проблем №7
Болките в гърба, са доста силни и непрекъснати. Със сигурност не бихте искали да сте на тяхно място.

Проблем №8
Колкото и неудобства да създава големия бюст, няма да чуете нито една от притежателките му да се оплаква от гореизброените проблеми. Причината за това е, че останалите няма да й повярват. Освен това всички мъже ще си помислят, че се хвали или просто си търси комплименти, пише jenata.blitz.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар