Светец: Дядо Добри не спира да помага и от онзи свят! (Виж какво чудо сътвори)

0
284

Дядо Добри не спира да помага и от отвъдното

Дядо Добри изцели жена от оня свят. Светецът от Байлово не спира да прави добрини на хората, дори вече да го няма на земята.

За това чудо говори жена на 50 години от Поморие.

Дарина Костадинова била дълго време между живота и смъртта. Жената била прикована на легло и дори не успявала да се изправи на крака.

Опитали какви ли не лечения и ходили при различни доктори, но резултатът не се променял. Тогава, в безизходицата си Дарина помолила дядо Добри да помоли Бог да оздравее.



И съвсем скоро почувствала облекчение, станала и оздравяла.

За първи път се срещнала с благочестивият старец преди няколко години, когато майка й починала.

Няколко месеца след това дошла в столицата, за да благодари лично на медиците, които до последно се грижели за родителката й.

дядо добри
Дядо Добри не спира да помага и от отвъдното, сн. Фейсбук

Решила след това да мине покрай храм-паметника „Свети Александър Невски”, за да запали свещ и се поклони пред чудотворната икона на Божията майка.

Именно там за първи път се срещнала с дядо Добри. Старецът й дал кураж и казал хубави неща за вярата в Бог.

На 13 февруари 2018 година дядо Добри напусна този свят. Дарина била силно разстроена от неговата смърт, но не успяла да дойде на панихидата му.

По нейна инициатива обаче била отслужена служба в негова памет в поморийския манастир „Св. Георги Победоносец“.

Наскоро жената пристигнала с влака от Варна в София. Посетила схлупената къщурка на дядо Добри, в която той живял последните двадесетина години.

Дарина Костадинова разказвала на познати, че там се заредила с невероятна енергия и била безкрайно щастлива, че се докоснала до това свято место.

Жената е решена да се посвети на вярата и на Бог, защото не е омъжена и няма деца. И да не спира да прави добрини, така както дядо Добри постъпи с нея от онзи свят.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.