Жената, която Кубрат Пулев насили с уста, се влюби в него!

0
548

Кубрат Пулев унизи Андреа в ефир, с което сложи началото на много полемики дали още е с нея!

След победата си над Богдан Дину Кубрат Пулев се прояви като истински сваляч. Той натисна репортерката Джени Суши, като я целуна по устата.

Кубрат Пулев и Джени Суши
Ето как Кубрат Пулев награди красивата репортерка

Това се превърна в главна тема от мача. Още на следващия ден световните медии представиха Кобрата като мъж – бройкаджия, който е готов да вкара всяка жена в леглото си.

Въпреки че Джени не даде съгласието си за тази целувка и тя й бе изтръгната насила, тя е останала много доволна от нея. Източници в Щатите твърдят, че „мляскането“ с Пулев й харесало и дори си поискала още.

Красавицата потърсила Кубрат, за да излязат на среща. Дали го е намерила, засега остава загадка.



Това, което Кобрата направи, обаче показва недвусмислено, че с Андреа имат проблеми. Един щастлив с жена си мъж никога не би сторил подобно нещо, при това в ефир.

Още преди няколко месеца боксьорът загатна, че не всичко между него и певицата е наред. Той публично я обвини за това, че още нямат деца.

След като Пулев си позволи да целува друга жена в ефир, има голяма вероятност с Андреа вече да не са заедно. Няма друго обяснение за действията му.

Що се отнася до Джени Суши, то тя не е професионален репортер. Практикува тази професия като хоби, а се издържа като готвач. Известна е като „кралицата на сушито“, откъдето идва и прозвището й.

Дали между нея и Кобрата ще се осъществи връзка, предстои да разберем, Сигурно е обаче, че желание и при двамата не липсва.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.