Актриса изригна срещу Чарли Шийн: Дано пукне от СПИН!

0
436

Чарли Шийн си е спечелил много врагове през годините!

Скоро ще станат 6 години, в които Селма Блеър мрази Чарли Шийн. Актрисата му вдигна мерника след уволнението си в „Психаротерапия“ през 2013 г.

Чарли Шийн и Селма Блеър
Чарли Шийн и Селма Блеър още са в конфликт

Тогава именно ХИВ-позитивният Шийн й показа вратата, тъй като дочу от свои колеги, че тя злослови по негов адрес. Очевидно това се оказа вярно, защото между двамата се разрази огромен скандал, който раздели пътищата им.

„Почувствах се предаден от колежка, с която се познавам от много години. Чувството е неприятно.“ – сподели Чарли тогава.

Всъщност със Селма работиха заедно за кратко още през 2005 г. Тя се появи в един от епизодите на „Двамата мъже и половина“ в трети сезон.



Именно Чарли Шийн я препоръчал на продуцентите на „Психаротерапия“. След само сезон и половина обаче самият той й посочи вратата.

Скандалният актьор беше и сценарист на сериала, който издържа едва три сезона. Случайно или не, след напускането на Селма Блеър рейтингът падна и се стигна до края на проекта.

Наскоро чаровната актриса отговори провокативно на въпрос, свързан с отношенията й със сина на Мартин Шийн. Тя разбуни духовете с шокиращото „Дано пукне от СПИН!“, пише американски ежедневник.

Чарли Шийн бе диагностициран с вируса ХИВ през 2011 г., но призна за това чак през 2015 г. Което значи, че през периода, в който се е снимал „Психаротерапия“ (2012-2014 г.), никой от колегите му не е знаел за здравословното му състояние.

В това число, разбира се, влиза и Селма, която в сериала играеше негова любовница. За нейно щастие само от целувка не можеш да хванеш ХИВ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.