Месечен хороскоп за април 2019 – Везни, Скорпион, Стрелец

0
371

Вземете нужните мерки, преди да е станало късно

Според априлския месечен хороскоп периодът се очертава като доста напрегнат за представителите на някои от зодиакалните знаци.

месечен хороскоп
Вземете нужните мерки, преди да е станало късно

Какви изненади още готви новият месец, можете да научите в редовете по-долу.

Ето какво да очаква всяка една зодия според априлския месечен хороскоп:

Везни
Влиянието на Венера върху месеца, ще направи периода още по-напрегнат за Везните. Ако някой си позволи да нарани чувствата ви сега, ще го помните за дълго време. Запомнете обаче, че невинаги е във ваша полза да мислите рационално. Прекомерните емоции, с които не желаете да се сблъсквате, могат да бъдат потушени със спорт.
Ако половинката ви продължава да ви упреква, не бъдете агресивни и не бързайте да изтъквате грешките, които тя/той допуска.



При все, че работното темпо е доста високо, стресът няма да успее да се намърда под кожата ви. Ще успявате да разрешите спокойно всеки един проблем, възникнал на работното ви място. При все, че дарявате околните с усмивките си, вътрешно вие самите не се чувствате много добре.

Скорпион
Според априлския месечен хороскоп в кариерен план ви очаква изключително спокоен период през новия месец. Колкото и амбициозни да сте, не забравяйте да си почивате от време навреме. Що се отнася до здравословното ви състояние, то също се очертава като доста стабилно през този период.

Като цяло април ще е доста стабилен за вас, тъй като звездите са се преместили в идеална позиция, която ще ви позволи да се концентрирате върху истински важните неща. Ако посветите по-голямата част от времето на кариерата си, наистина ще сте доста продуктивни. Освен това ще успеете да подобрите значително и темпото си на работа.
Не се разсейвайте с дреболии и фокусирайте вниманието си там, където е необходимо. Не се забърквайте в рисковани дейности, могат сериозно да ви навредят.

Стрелец
През април месец Стрелците ще се насладят на новата вълна от положителна енергия, която ги е обзела. Ще се радвате на бързата и изобретателна способност да вземате решения през този период. Това се дължи на влиянието на Меркурий. Ще успеете да разрешите и проблемите, които заплашват връзката ви. Бъдете по-смели и наричайте нещата с истинските им имена.

Дори времето на работното ви място ще минава толкова бърз, че няма да имате нищо против да поработите извънредно. Въпреки това не забравяйте семейството и най-близките ви приятели. В никакъв случай не ги пренебрегвайте. Опитайте се да си освободите време за релакс или вечеря в приятна семейна обстановка. Не обръщайте гръб на здравословните си проблеми и вземете нужните мерки, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.