Истината за целувката между Кубрат Пулев и Джени Суши лъсна: Той потъпка любовта в името на славата! (ВИДЕО)

0
804

Кубрат Пулев атакува Америка с тази целувка!

Цял свят вече два дни говори за целувката, която Кубрат Пулев лепна насилствено на Джени Суши. Неговата арогантност се отбелязва в не едно и две издания зад Океана.

Кубрат Пулев
Андреа трябваше да преглътне върха на унижението – как Кубрат Пулев целува друга пред цял свят

Според повечето колеги обаче в този акт няма нищо сексуално, а е просто хитър ПР ход на Кобрата да спечели слава в САЩ и околните държави, т.е. извън Европа.

Досега нашият боксьор беше познат предимно на Стария континент. Все пак има зад гърба си европейска титла, а и повечето му мачове са в Европа.

Сега обаче той победи Богдан Дину на американска земя и реши да се възползва от това максимално. Ето защо, виждайки красива жена като Джени Суши, Кубрат е решил да предприеме своя ход.



Още повече че Джени изглежда удобна мишена за това. Тя има славата на доста разкрепостена дама, за което свидетелстват един куп нейни разголени снимки в социалните мрежи.

Неприятното в случая обаче е, че Кобрата унизи гаджето си, за да си спечели малко слава. Впрочем славата в бокса е пряко свързана с парите, защото тя ти осигурява мачове с по-именити съперници.

В случая унижението остана за Андреа, която и без това в последните месеци търпи унизителни удари от Кобрата, при това пред камерите.

Още се помни изповедта на боксьора в „Събуди се“. Тогава той обвини певицата, че все още нямат деца.

Може би на Пулев вече му е писнало да чака Андреа да му роди бебе и се оглежда за други варианти. В момента се държи като свободен мъж, макар връзката му с фолк дивата още да е жива, защото днес тя го защити в социалната мрежа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.