Потрес! Лили Иванова и Васил Найденов с 400 лв. пенсия, а Брат Аргиров с 12 бона

0
550

Светослав Аргиров изненада всички с високата си пенсия!

Кой не е е чувал за дует Аргирови, а някои дори помнят добре двамата братя. Оказва се, че единият от тях – Светослав Аргиров, си е уредил много добре живота.

Светослав Аргиров
Светослав Аргиров си уреди живота

От 23 години той се подвизава в Норвегия, където живее един доста охолен живот. Работи като диригент, а нощем обикаля клубовете с рок бандата си.

Наскоро Светльо се е пенсионирал, макар да продължава да работи. Пенсията му обаче е шокиращо висока. Той прибирал по 6000 евро, което се равнява на 12 000 лв., пише Intrigi.bg.

Предвид пенсиите у нас, тази сума е направо потресаващо висока. За справка – най-големите звезди на пеенето у нас Лили Иванова и Васил Найденов получават пенсия от едва 400 лв.



Светослав Аргиров никога не е бил на нивото на гореспоменатите двама, но си е уредил живота блестящо. Това е благодарение на факта, че живее в Норвегия от 1996 г.

Там той отива заради жена си. Тя е норвежка, която е работила като финансов консултант, но впоследствие става учителка с 4000 евро заплата.

Двамата имат син на име Кристофър. Той вече е дипломиран психолог и също печели луди пари.

„Скандинавските страни са с най-висок стандарт на живот в цяла Европа. Живеем отлично тук и се радваме на живота всеки ден.“ – твърди Брат Аргиров.

Неслучайно преди години Норвегия заяви на Европейския съюз, че ще стане член, когато достигне стандарта й на живот. Това на този етап изглежда непосилно за ЕС, където заплати от 6000 евро и нагоре се считат за много високи, докато в Скандинавия са нормално нещо.

Другият Аргиров – Благовест, е в България. Той живее по-скромно, но брат му му помага финансово. В личен план е щастлив, тъй като вече има внук.

Припомняме, че братя Аргирови бяха най-голямата сензация в българската музика през 80-те години. След идването на демокрацията обаче популярността им спадна и дуетът се разпадна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.