Вълшебен компрес цери безотказно болки в ставите

0
622

Ще усетите облекчение още след първото приложение

Ако ви измъчват болки в ставите и досега сте пробвали редица мазила и медикаменти, които не са ви помогнали, то спасението ви е в този вълшебен компрес.

болки в ставите
Ще усетите облекчение още след първото приложение

Оказва се, че този лечебен компрес за болки в ставите, е изключително просто, но в същото време уникално природно средство, от което наистина ще усетите невероятно облекчение.
Основната съставка на компреса за лечение на болки в ставите, е джинджифилът. Той ще ви помогне да облекчите болките, причинени от артрит, болки в мускулите, болки в колянната става и болки в пръстите на ръцете. Може да ви помогне дори при упорито главоболие.

Компресът от джинджифил е доказано лечебно средство за болки в мускулите, болки в ставите, облекчаване на симптомите на варикоза (разширени вени), както и при ревматизъм.
Имайки предвид, че основният компонент на този компрес, е джинджифилът, трябва да знаете, че той неимоверно ще предизвика парене.

Освен това ще повиши температурата на болното място, но това не трябва да ви притеснява, тъкмо обратното. Именно в това се крие лечебната сила на джинджифила и в частност на този компрес, за който той е основна съставка.



Заслужава си да изтърпите паренето, тъй като компонентите от компреса проникват дълбоко в кожата и се насочват към първопричината на усещането за болка. Ако наложите на крака си компрес от джинджифил, няма никакво съмнение, че след броени минути ще се почувствате много по-добре, ако страдате от болки в колянната става или глезените.

Ето и продуктите, от които се нуждаете, за да си приготвите този вълшебен компрес за лечение на болки в ставите:
70 гр. корен от джинджифил
4 скилидки чесън
2 с.л. морска сол

Обелете кората на джинджифила и го смелете на каша. След това обелете и чесъна, добавете морската сол и джинджифила и сложете всички продукти в саханче.
Стрийте ги добре до получаване на еднородна кашообразна смес.

След това вземете отрязък от кухненска хартия, който трябва да е достатъчно голям, че да обвие болната ви става. Нанесете върху отрязъка кухненска хартия от сместа и го поставете на проблемното място.

Ако по този начин не ви е удобно, можете да намажете директно проблемното място с вълшебната смес, след което да намотаете около него няколко пласта кухненска хартия. Имайте предвид, че не трябва да стягате много мястото. Все пак би било добре да прихванете хартията с лейкопласт, за да не падне компреса.

Ако имате възможност, можете да обуете отгоре бандаж. По този начин ще сте сигурни, че компресът ще остане на мястото си при движение. Той трябва да престои върху проблемното място не по-малко от шест часа. Поради тази причина най-добре би било да го правите вечер, преди лягане, пише zdrave.to.

ВНИМАНИЕ: Не се прилага при отворени рани!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.