Факт: Мъжете се влюбват в тази специфична черта у дамите

0
437

Ако притежавате тази черта, то вие ги привличате като магнит

Вероятно сте забелязали, че някои дами привличат със завидна лекота вниманието на мъжете.

мъжете
Ако притежавате тази черта, то вие ги привличате като магнит

Често пъти тези дами биват наричани фатални, но се оказва, че в тях няма нищо фатално. Просто те притежават една специфична черта, която несъмнено привлича мъжете като с магнит и те не остават незабелязани.

Вероятно се питате кое е онова нещо у жената, което безспорно привлича вниманието на мъжете. Гримът, усмивката, фигурата или усещането, че е нежно създание, нуждаещо се от закрила?
Учените обаче са категорични по този въпрос. Те твърдят, че мъжете биват привлечени от една специфична черта у дамите и тя е… щастието.

Всъщност обяснението е много просто. В края на краищата, щастливият човек винаги привлича повече вниманието на околните. С такъв човек до себе си всеки би бил щастлив.
Несъмнено, всеки от нас до известна степен е егоист. В този ред на мисли, избирайки партньор, ние мислим за благосъстоянието си.



Гледайки я на подсъзнателно нива, мъжете смятат, че до такава партньорка несъмнено ще се чувстват щастливи. И тук трябва да посочим, че щастието не може да бъде описано с една дума, защото за всеки, то е различно.

Ако обаче трябва да обобщим, то повечето дами, в които мъжете се влюбват почти от раз, притежават следните качества:

Усмихват се
Психолозите провели любопитен експеримент, в който на участниците били показвани снимки на хора, които се усмихват. Съответно им били показани и снимки на хора, които са сериозни. След това участниците в експеримента трябвало да отговорят на въпроса кой им е бил по-симпатичен.

Едва ли ще се изненадате от резултата – усмихнатите хора се оказали много по-симпатични за преобладаващата част от участниците в експеримента. И това на фона, че техните „сериозни“ конкуренти, били много по-красиви.

Не „тежат“
До тях сякаш усещате лекота. Те не ви натоварват, тъй като не се оплакват от живота и от случващото се наоколо. Чувстват се добре винаги и навсякъде.

Отнасят се по-добре към околните
Често пъти хората поставят етикети, без дори да са си дали шанс да опознаят даден човек. Именно поради тази причина онези, които имат добро отношение към околните, винаги биват оценени по-високо.

Не говорят само за себе си
Те са от малцината, които не само говорят за себе си, а могат и да изслушат събеседника си. Ако съумеете да ги накарате да се усмихнат и да ги направите щастливи, то несъмнено за тях това ще означава много.

Виждат положителното дори в неприятните моменти
Представете си ситуация, в която мъж води две дами на кино като гледат един и същ безинтересен филм. Първата от тях веднага сбръчква вежди и казва, че филмът е тъп. Втората пък отбелязва, че филмът не е от най-добрите, но могат да оправят настроението си като отидат в магазина за бонбони. Е, познайте в коя от двете дами ще се влюби мъжът, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.