Красимира Лукова и Велизар Рашков разкриват ползите от оргонит

0
658

Красимира Лукова и Велизар Рашков гостуват в предаването “Без формат” на Etv Haskovo Novini. Двамата изработват оргонит. Това е уникален биоенергиен хармонизатор

оргонит
Красимира Лукова и Велизар Рашков

Оргонит е устройство, което притежава способността да трансформира негативната енергия в положителна.

Той е в състояние да изчисти пространството, което ние обитаваме. Направените изследвания показват, че оргонит може да неутрализира дори мощна ядрена радиация.

Оргонит представлява съвкупност от метили, смоли  и кристали, поставени в тяло във формата на пирамида, пресечена пирамида, полусфера  и други. Оргонит може да се изработи под формата на медальон, който се носи на врата.

Съотношението между органична и неорганична материя трябва да бъде 50:50%.Ако количеството метали е по-малко от 50%, с течение на времето в него започва да се натрупва негативна енергия. Оргонит става акумулатор за негативна енергия.

Принципът на действие е изключително лесен. Смолата засмуква негативната енергия от околното пространство.

Металът има способност както да бъде проводник на енергия, така също и да отблъсква енергия.

Енергията се трансформира и излиза извън кристала под формата на позитивна.

Клиенти на Краси и Велизар са ходили при тях с оплакване, че не могат да спят добре в новото си жилище. Когато поставят в спалнята оргонит, техния живот се променя в положителна посока.

Оргонитите създават една изключително хармонична обстановка. Те са много полезни за семейства с деца. Децата растат спокойни и щастливи.

Красимира разказва, че на нощното си шкафче държи пирамида оргонит. Когато има главоболие, слага пирамидата на главата си за няколко минути. Усеща как тя изтегля негативната енергия и главоболието изчезва.

По същия начин постъпва, когато има болки в стомаха.

Оргонитът действа върху здравето. Понеже много от болестите се появяват следствие на стрес, напрежение, негативни емоции. След като изчисти негативната енергия, проблемът също си отива.

Ако в четирите ъгли на един дом бъдат поставени оргонити, те създават цяла мрежа от положителна енергия.

Още изключително интересни и полезни факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.