Христо Нанев разкрива непознати факти за човешката душа (+видео)

0
636

Писателят Христо Нанев провежда уникална среща с почитатели. Той говори за регресията, за българската история, за душите

Христо Нанев
Христо Нанев

Камерата на Portal12.bg – Портал 12 засне уникалната лекция на писателя и изследовател, проведена в Добрич.

Христо Нанев от години изследва живота и ясновидските способности на няколко българи.  До скоро не бяха така познати както баба Ванга, но заслужават огромно внимание.

След поредицата от книги за Слава Севрюкова, писателят започва да издирва материали за пророка дядо Влайчо.

Вече на пазара има книги и са заснели филм.



Друга малко известна личност е съветникът на цар Борис Трети Любомир Лулчев.

Христо Нанев намерил роднини на пророка и ясновидец Любомир Лулчев. Техните разкази също за увековечени на лента. Лулчев дава ясновидски указания къде е скрит заловеният Мусолини. След това Химлер отива на посоченото място и го спасява.

Не трябва да забравяме преподобна Стойна.

Тя живяла в Златолист. В двора на храм „Свети Георги“ се намира гробът й. След поклонение при него се случват много чудеса.

Баба Ванга казвала, че преподобна Стойна е поне 3 нива по-напред от нея в духовната йерархия. Преподобна Стойна можела да лети. Владеела левитацията. Много хора са ставали свидетели на това чудо.

Христо Нанев е известен сред широката общественост с регресиите, които провежда вече 30 години. Подготвил е 3 книги. Едната книга ще се нарича „Мистериите на българските регресии“.

Както сам обяснява регресията е път към тайните, скрити вътре в човека.

От проведените регресии Христо Нанев е събрал достатъчно много материали за Атлантида. Тях ще събере в отделна книга. Познанието за този мистериозен континент ще бъде изключително интересно. Самите хора, които в момент на регресия са разказали дадени неща, после остават изумени от казаното.

Как се раждат човешките души?, попита присъствал на лекциите човек.

Христо Нанев цитира регресия. Според казаното душата се намирала на място, където имало огромно кълбо. То излъчвало само положителни емоции като мир, любов, светлина. От това кълбо излизат малки светли точици. Те също са бели и светли. Отправят се към Земята.

Дошъл моментът и тази душа да слезе на Земята. Откъсва се от първоизточника и започва да лети. Приземява се върху скалиста територия. Когато започва да се оглежда, той вече се разпознава като човешко същество. Имал удължено тяло, но от по-рехава материя.

Станало ясно, че този човек е живял на изчезналия континент Хиперборея. Тогава човеците са можели да левитират – да летят.

Бяха зададени въпроси за Царичина, за прераждането, за духовните йерархии и други. При какви проблеми е добре човек да си направи регресия.

Още много интересни факти ще научите от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.