Новите трендове, които да последваме през 2019

0
483

Новите трендове, които да последваме през 2019

трендове

И през 2019 новите трендове няма да ни подминат – било то в технологична или съвсем друга посока. Какво е новото за България е още по-интересно. Макар по света да е практика от години, и у нас вече навлиза избирането на кухни по поръчка, купуването на дизайнерски продукти за дома, електрически автомобили и един куп други неща.

Кои трендове обаче ще се задържат? Нека се опитаме да предвидим заедно.

1. Кухните по поръчка



Макар да е влязло отдавна у нас като услуга, купуването на кухни по поръчка, според нашият вкус и идеи все още не се е развило достатъчно много, Повечето хора или предпочитат купуването на готови комплекти или шкафове или просто не им се чака. През тази година обаче индивидуалността все повече е търсена и оригиналните кухни са все повече на мода.

2. Умни телевизори

Подобно на толкова много други неща в ежедневието на потребителите – телевизорите също стават все по-умни. И тъй като качеството и възможностите на тези устройства продължават да се развиват и подобряват, нараства и търсенето на по-добро изживяване. Появяват се все по-големи екрани, а 4K UHD телевизорите са все по-търсени и продължават да се развиват, а през 2019 вече може да очакваме да се появят и така наречените 8K телевизори, които да превземат домовете ни.

3. Услуги за стрийминг на съдържание

Какво да правите с тези огромни телевизии освен да гледате любимите си филми и предавания на тях. Все по-често виждаме компании като Netflix или Huli да завземат пазара. Онлайн стрийминга на музика съща става все по-популярен у нас с навлизането на Spotify. Където потребителите могат да си създават плейлисти с музика и един куп други неща и да слушат музиката на любимите си изпълнители легално и безплатно.

Какви нови трендове следите вие? Мислите ли да изпробвате нещо от показаните от нас?

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.