Ето защо не трябва да изхвърляте тези неща от дома си!

0
290

На часовника се гледа като на магически предмет

 

дома
На часовника се гледа като на магически предмет

Факт е, че редовно трябва да изхвърляте ненужните боклуци от дома си, но в същото време има неща, които старателно трябва да пазите.

Истината е, че ако някои неща бъдат изхвърлени от дома ви, могат да ви навлекат сериозни проблеми. Много от тях са енергийно свързани с дома или пък с тези, които живеят в него.

Някои от вещите допринасят за създаването на благоприятна енергия, но далеч не са единствените, които не трябва да изхвърляте. Има и такива, които не привличат късмета, но пък за сметка на това, ако бъдат изхвърлени, могат да причинят нещастие.

Ето и кои са нещата, които не бива да изхвърляте от дома си:



Нокти и коса
Вярва се, че ако попаднат в ръцете на недоброжелател, може да извърши магически ритуал, който да ви навреди. Може да ви отнеме късмета, здравето или пък нещо друго.
Разбира се това далеч не означава, че трябва да съхранявате цял живот ноктите и косата в дома ви. Специалистите обаче съветват да бъдете много внимателни при изхвърлянето им. Преди да ги изхвърлите ги опаковайте старателно в лист хартия.

Часовник
На часовника се гледа като на магически предмет, който е в тясна връзка с човека и мястото, на което живее.
Тъй като те поглъщат всичко добро, не е добра идея да подарявате часовник, който е стоял в дома ви.

Ако пък го изхвърлите на боклука, се вярва, че прекъсвате връзката с близките си. Това на свой ред може да доведе до разкъсване на отношенията и да последват тежки спорове и скандали. Затова най-добре би било да не изхвърляте старите часовници. Можете да се избавите от тях само при пълна повреда.

Хляб
Едва ли ще се изненадате, че за много култури хлябът е свещена храна. Той е символ на богатството и семейното щастие. Затова не го хвърляйте на боклука, а го натрошете и го дайте на птиците например.

Като цяло не се препоръчва изхвърлянето на каквато и да било храна от жилището. Същото правило важи и за солта. Ако прекрачите това правило, можете да си навлечете сериозни неприятности не само за вас, а и за семейството ви.

Портмоне
Изхождайки от това, че в него се съхраняват парите, то се счита за финансов талисман. Дори и след като се е износил и на практика е станал неизползваем, не трябва да го изхвърляте в коша. Първо си купете нов, носете парите си в него като в същото време си носите и стария портфейл в продължение на няколко дни. След това го извадете от чантата си за седмица. По този начин ще дадете възможност на новия портфейл да привикне, а на стария – да
прекъсне връзката си с вас.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.