Д-р Стоилов говори за енергийните портали в България

0
647

Д-р Стоилов е кардиолог и гостува в предаването „Пътят“ на TV1 Play. Той разказва за енергийните центрове по Земята и в България

Д-р Стоилов
Д-р Стоилов

Освен с кардиология, д-р Стоилов се занимава с китайска медицина. Той харесва идеята на източната медицина за единство между тяло, душа и дух. Както и познанието за енергийните канали, които преминават през човешкото тяло.

През последните години е посветил своите научни и лични интереси към опознаване на нечовешката материя – минерали, камъни, светилища по Земята. Контактите с тях му дават определени знания.

Д-р Стоилов разказва за енергийните центрове по Земята. Един от тях е Тибет. Миналата година посетил Тибет и споделя, че това е едно физическо пътуване до другия край на света. А всъщност там човек пътува към себе си. Не всеки може да отиде в Тибет. Отиват само онези, които биват повикани и допуснати до това свято място.

През изминалите години е посетил повече от 20 енергийни дестинации. Ходил в Китай, в Япония, в Индонезия, в Грузия, в Сицилия и в Малта. Около Босненските пирамиди.



От 1990 г. човечеството се намира в един особен период. Всичко старо трябва да бъде разрушено и на негово място трябва да дойде новото.

От всички силни енергийни места по Земята, най-мощна енергия струи от Кайлаш в Тибет. Това е мъжката енергия на Земята. Мястото, от което струи женска енергия се е отворило в Латинска Америка – езерото Титикака и Мачу Пикчу.

През 2013 г. започна да се отваря и да действа третият енергиен център на Земята. Това е целият Балкански полуостров, а най-важната му част е цяла България.

По принцип това са най-мощните енергийни центрове, които поддържат живота на Земята и бъдещето на човечеството.

За българите е важно да се научат да се обичат и да си прощават. Както на себе си, така и на околните.

Не пропускайте видеото долу.

Д-р Стоилов е сладкодумен разказвач и от неговите преживявания ще научите изключително любопитни, интересни и полезни факти за тайните на тези свещени места.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.