Д-р Стоилов говори за енергийните портали в България

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Д-р Стоилов е кардиолог и гостува в предаването „Пътят“ на TV1 Play. Той разказва за енергийните центрове по Земята и в България

Д-р Стоилов

Д-р Стоилов

Освен с кардиология, д-р Стоилов се занимава с китайска медицина. Той харесва идеята на източната медицина за единство между тяло, душа и дух. Както и познанието за енергийните канали, които преминават през човешкото тяло.

През последните години е посветил своите научни и лични интереси към опознаване на нечовешката материя – минерали, камъни, светилища по Земята. Контактите с тях му дават определени знания.

Д-р Стоилов разказва за енергийните центрове по Земята. Един от тях е Тибет. Миналата година посетил Тибет и споделя, че това е едно физическо пътуване до другия край на света. А всъщност там човек пътува към себе си. Не всеки може да отиде в Тибет. Отиват само онези, които биват повикани и допуснати до това свято място.

През изминалите години е посетил повече от 20 енергийни дестинации. Ходил в Китай, в Япония, в Индонезия, в Грузия, в Сицилия и в Малта. Около Босненските пирамиди.От 1990 г. човечеството се намира в един особен период. Всичко старо трябва да бъде разрушено и на негово място трябва да дойде новото.

От всички силни енергийни места по Земята, най-мощна енергия струи от Кайлаш в Тибет. Това е мъжката енергия на Земята. Мястото, от което струи женска енергия се е отворило в Латинска Америка – езерото Титикака и Мачу Пикчу.

През 2013 г. започна да се отваря и да действа третият енергиен център на Земята. Това е целият Балкански полуостров, а най-важната му част е цяла България.

По принцип това са най-мощните енергийни центрове, които поддържат живота на Земята и бъдещето на човечеството.

За българите е важно да се научат да се обичат и да си прощават. Както на себе си, така и на околните.

Не пропускайте видеото долу.

Д-р Стоилов е сладкодумен разказвач и от неговите преживявания ще научите изключително любопитни, интересни и полезни факти за тайните на тези свещени места.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар