Това наистина е Алла Пугачова! (примата на руската естрада е неузнаваема)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Алла Пугачова предприе смело и дръзко решение. За предстоящия си грандиозен концерт тя реши да изненада своите милиони фенове с напълно нова визия

Алла Пугачова

Това не е Анастейша, това е самата Алла Пугачова

Тази година примата на руската естрада ще навърши 70 години.

Колкото и добре да се  поддържа един човек, старостта си казва думата.

Но Алла Пугачова успя да излъже времето.

Както писаха в cosmo.ru, тя е с нова прическа. Наистина, с изправена коса и къс бритон Алла Пугачова изглежда по различен начин. Някои даже са я сбъркали с певицата Анастейша. Но бързо се осъзнали, че не е Анастейша, защото на фотото, пуснато в Инстаграм, Алла позира с известния журналист Артур Гаспарян.Но като се вгледа човек в снимката, кожата й също е била е подложена на подобрение.

Дори и дебел пласт фон дьо тен не е в състояние да накара едно лице да изглежда като на 30 или максимум на 40. За това заслуга няма и доста по-младият от примата съпруг Максим Галкин.

Пластичните интеревенции и масажите са дали чудесен резултат. Те са свалили от тялото на певицата много години. Тя наистина изглежда ослепително. Освен това е отслабнала и вталените форми също допринасят да изглежда прекрасно.

С подмладена, освежена и изпъната кожа, с нова прическа и с перфектни зъби Алла Пугачова е в състояние да заслепи доста по-млади от нея жени.

Цялата тази усилена подготовка е свързана с предстоящият на 17 април 2019 г. грандиозен концерт. Той ще се проведе в Кремъл в Голямата концертна зала.

Билетите са били разграбени в момента, в който са били пуснати на пазара.

Руснаците отдавна жадуват да бъдат част от спектакъла на любимата на няколко поколения изпълнителка.

 

 

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар