Аида Марковска за родовата карма и как тя влияе върху живота на хората

0
1975

Аида Марковска е холистичен терапевт, преподавател и рейки учител. В предаването „Пътят“ на Мария Дамянова говори за родовата карма и нейните проявления

Аида Марковска родова карма
Аида Марковска говори за родовата карма

Непознаването и интересът към двата рода, от които произхожда, дават тласък в нейните бъдещи занимания с родовата карма.

Въпреки, че била преминала много сериозни обучения, била амбициозна и упорита, Аида все не можела да постигне онзи успех, към който се стреми. Тогава започнала да търси отговора. Какво е станало в семействата преди нея, което й пречи сега тя да успее?

И наистина, съумяла да открие правилните отговори на проблема. В началото тръгнала с изучаване на психобиология.

Аида Марковска казва, че ако бъде направен анализ на рода на майката и на бащата на един човек, става ясно, че те по някакъв начин имат огледални съдби.



По този начин наследниците получават много конкретни и специфични задачи, които трябва да решат в този живот.

Но Аида Марковска не се отказала от това наченато занимание. Започнала да изучава законите на семейната карма и на рода. По принцип тя е математик по образование. В математиката всичко е доказателство.

Аида разбрала, че законите на рода работят за абсолютно всички. В дървото на рода се използва изключително много математика.

Аида Марковска използва геносоциограма на рода.

Преди да започне да разработва геносиограмата на един род, Аида казва, че човекът трябва да има конкретен въпрос, на който търси отговор назад в историята на своя род.

Такива са: Дали ще имам сполучлив брак? Колко деца ще имам? Дали ще имам материално изобилие? Дали ще живея в чужбина?

В своята работа Аида използва информация и от акашовите записи.

Тя е особено важна за онези предшественици, за които информация просто не може да бъде намерена.

Достъпът до акашовите записи е отворен за всеки, който успее да приложи визуализираща практика. Застава спокойно и забравя за своите битови проблеми в момента. С помощта на подходяща музика и думи, може да бъде върнат назад във времето и да влезе в комуникация със своите предци. Не става дума за хипноза или за регресия. Работи се на ниво родова памет – на ниво хромозоми.

От видеото долу, от въпросите на Мария Дамянова и от отговорите на Аида Марковска ще научите още много интересни, непознати и полезни факти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.