Някога тя беше мъж, а сега е поп-фолк певица!

0
513

Филип Димитров или просто Анджелина!

Най-известният джендър у нас стана поп-фолк певица. Филип Димитров, който от 2 години се подвизава като Анджелина, следващия месец ще изкара на бял свят първата си песен. Към нея ще има и видео.

Анджелина и Филип Димитров
Филип Димитров и Анджелина

Анджи е от Казанлък, но вече не живее там. Тя твърди, че в малкия град постоянно среща критики и ненавист, защото си е сменила пола.

Затова от известно време живее в София, където никой не я познава. Никой, но само след месец феновете на чалгата ще разберат коя е тя.

Въпреки че смята да се занимава с пеене професионално, Анджелина никога не е взимала уроци. Дори не е ясно дали може изобщо да пее, но тя самата не смята, че днес е нужно да имаш талант, за да пробиеш в света на музиката.



„Не е нужно да можеш да пееш, за да станеш попфолк изпълнителка, излъчването е важно и други неща“, контрира трансджендърът, пише HotArena.net.

Филип твърди, че от малък се чувства като момиче и му е било ясно, че не е като другите момчета. Когато влиза в пубертета, започва да усеща привличане към своя пол, което не може да потиска.

На 16-годишна възраст започва промяната за него. Първо започва да се облича в женски дрехи и аксесоари, да се гримира, а после си пуска и дълга коса.

Когато навършва пълнолетие, се решава на смяна на пола. Интересното е, че семейството му приема сравнително лесно промяната и го подкрепя, като дори плаща за операцията.

Все още не е ясно в коя поп-фолк компания ще се подвизава Анджелина. След няколко седмици ще разберем.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.