Някога тя беше мъж, а сега е поп-фолк певица!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Филип Димитров или просто Анджелина!

Най-известният джендър у нас стана поп-фолк певица. Филип Димитров, който от 2 години се подвизава като Анджелина, следващия месец ще изкара на бял свят първата си песен. Към нея ще има и видео.

Анджелина и Филип Димитров

Филип Димитров и Анджелина

Анджи е от Казанлък, но вече не живее там. Тя твърди, че в малкия град постоянно среща критики и ненавист, защото си е сменила пола.

Затова от известно време живее в София, където никой не я познава. Никой, но само след месец феновете на чалгата ще разберат коя е тя.

Въпреки че смята да се занимава с пеене професионално, Анджелина никога не е взимала уроци. Дори не е ясно дали може изобщо да пее, но тя самата не смята, че днес е нужно да имаш талант, за да пробиеш в света на музиката.„Не е нужно да можеш да пееш, за да станеш попфолк изпълнителка, излъчването е важно и други неща“, контрира трансджендърът, пише HotArena.net.

Филип твърди, че от малък се чувства като момиче и му е било ясно, че не е като другите момчета. Когато влиза в пубертета, започва да усеща привличане към своя пол, което не може да потиска.

На 16-годишна възраст започва промяната за него. Първо започва да се облича в женски дрехи и аксесоари, да се гримира, а после си пуска и дълга коса.

Когато навършва пълнолетие, се решава на смяна на пола. Интересното е, че семейството му приема сравнително лесно промяната и го подкрепя, като дори плаща за операцията.

Все още не е ясно в коя поп-фолк компания ще се подвизава Анджелина. След няколко седмици ще разберем.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар