Христо Нанев говори за душите в Отвъдното и за регресиите (+видео)

1
850

Писателят Христо Нанев гостува в поредицата „Дневниците на уфолога“ по Телевизия СКАТ на проф. Стаменов Стаменов и говори за регресиите

Христо Нанев
Христо Нанев

Христо Нанев е отлично познат на българската аудитория.

Той е гостувал в предаванията „Въпрос на гледна точка“, „Новото познание“, „Без формат“, „Портал 12“ и много други.

Христо Нанев работи в две основни направления. Едното е популяризиране способностите и делата на българските феномени Слава Севрюкова, преподобна Стойна, дядо Влайчо, Любомир Лулчев и други.

Второто направление е свързано с правенето на регресии.



Това е процес, при който съзнанието на един човек може да бъде върнато в неговите предишни животи. Полезно е за хора, които в момента имат нерешими здравословни и други проблеми.

Информацията, която Христо Нанев е получил по време на тези сеанси, той издава в книги. Някои от неговите клиенти са успели да се върнат назад във времето на континента Атлантида.

Други са живели в древния свят, включително и по българските земи.

Любомир Лулчев е бил таен ясновидец на цар Борис Трети.

Той не е провел през живота си нито една регресия, но е имал сетива да познава другия свят. Той казвал, че какъвто е нашият свят, такъв е и другия. Колкото повече не познаваме другия свят, толкова по-голяма пропаст се образува.

Според Учителя Петър Дънов, душата на един човек остава в Отвъдното от 50 до 500 години преди да влезе в нов живот.

Преподобна Стойна е имала способност да получава информация от другия свят в състояние на дълбок унес. Предупреждавала своите близки, че в продължение на 3 дни тя ще бъде в особено състояние. Нито жива, нито умряла. Да не я безпокоят и да не я погребат, защото след това ще се възстанови.

В това състояние пулсът й се забавял и ставал до 2 удара в минута. В това телесно състояние душата й успявала да изтегли информация от другия свят за хората и за бъдещите събития.

В това състояние на примиране всъщност става съзнателно отделяне на душата от тялото и навлизане в другите светове.

По време на регресия се достига до Алфа ниво. То е най-достъпното. На границата между съня и реалността. Когато се достигне до Тита ниво, човекът няма никакви спомени. Затова по време на регресия се правят записи на апарат. Те служат и като доказателство.

Изгледайте видеото долу. Христо Нанев разказва интересни и любопитни исторически факти,  които е научил от хората, подложили се на регресии.

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Здравейте, аз преминах през една регресия, но тя нямаше нищо общо от това за което говори г-н Нанев. Времето ми в това състояние беше около 45 минути и беше записано. Аз не се пренесох в човешко тяло в определен исторически период. Преминавах през различни измерения и превъплащения в тъй наречения космос. Видях други вселени и даже имах свой собствена. Накрая достигнах създателя /огромно черно кълбо, без никакво излъчване/ и усетих неговата самота. Самотата да си единствен и да няма друго подобно на теб.Усетих и неговия без интерес към създаденото от него и спазващо неговите закони.
    Водещия регресията не ми даде никакво обяснение на моите видения и дали г-н Нанев би прослушал записа ми и би го коментирал.С поздрав Краси

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.