Рецепта за направата на домашно масло против целулит

0
602

Резултатите ще са видими още след първата седмица

 

целулит
Резултатите ще са видими още след първата седмица

Не е нужно да пръскате луди пари, за да се избавите от неприятния целулит.

Не си мислете, че това може да се случи само в скъпите салони, където се прилагат редица процедури.

Истината е, че можете да се избавите от неприятния целулит и в домашни условия, при това без да е нужно да пръскате луди пари за целта.
Предлагаме ви вместо да нарушавате сериозно месечния си бюджет, хвърляйки луди пари на вятъра за скъпите процедури в салоните за красота, да си направите това бързо и лесно, евтино и ефикасно домашно масло.

Колкото и невероятно да ви звучи, ако го използвате 4-6 пъти седмично в продължение на 2-3 месеца, няма никакво съмнение, че ще се избавите от неприятния целулит. Освен това то ще подпомогне и стягането на кожата на корема.



Ето и рецептата, по която да си приготвите вълшебното домашно масло против целулит:

Нужни са ви следните продукти:
100 мл. качествен зехтин
20 мл. масло от розмарин
20 мл. масло от хвойна
20 мл. масло от лимон
20 мл. масло от сладък бадем

Всички видове масла трябва да се смесят много добре. След това се прехвърлят в малки бурканчета, в които да се съхраняват. В никакъв случай не трябва да се оставят на пряка слънчева светлина. Най-добре е да ги съхранявате на тъмно място със стайна температура.

Преди да прибегнете към прилагането на това домашно масло против целулит, задължително си направете тест за алергичност. Това се прави като нанесете малко количество от маслото върху сгъвката на лакътя. В продължение на 30-40 минути наблюдавайте дали ще се появят видими раздразнения. След като установите, че не сте алергични и кожата ви не реагира по притеснителен начин, можете да минете към приложението му.

Много е важно да се отбележи, че поне два часа, преди да нанесете това домашно масло против целулит, не трябва да използвате никакви дезодоранти и парфюми върху кожата си. Освен това, за да извлечете максимална полза от тази процедура, не трябва да се къпете поне 10 часа след прилагането й.

Маслото се нанася върху проблемните участъци като се масажира в продължение на десетина минути, за да попие добре. Както вече споменахме по-горе, не се отмива в продължение на поне десет часа. Ако кожата ви е твърде суха, след като си вземете душ, е добре да нанесете овлажняващ лосион.

Първите резултати от тази изключително лесна процедура, ще са видими седмица след прилагането й, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.