15-годишната Николета потресе: Не мога да живея с 1000 на месец, искам поне 2500! (ВИДЕО)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Изключително интригуваща история се разигра в телевизионния ефир. Николета е само на 15, а вече мисли само за пари!

Живеем в свят, в който парите са на почит и това става ясно ежедневно. Именно затова не е изненада, когато дете каже, че иска много пари, както стори 15-годишната Николета.

Николета

Николета не може да живее само с 1000 на месец, въпреки че е на 15 г.

Тийнейджърката от САЩ призна в тв ефира, че не може да живее само с 1000 долара на месец, а й трябват минимум 2500. Самата тя извика екипа на телевизионно шоу в дома си, за да се оплаче от майка си Нина.

Жената от години й давала джобни от 2500 на месец, но отскоро регулирала джобните й и вече момичето получава само по 1000 долара. Причината е, че дъщеря й започнала да харчи като обезумяла.

Последната обаче не приела никак добре новите условия. Затова решила да действа и да изложи майка си пред цял свят.Всъщност обаче момичето по-скоро изложи себе си. Сега всички я знаят като малката разглезена кифла, която ламти за пари.

“Искам майка ми да разбере, че съм свикнала на определен стандарт и няма как 1000 долара на месец да ми стигат.” – казва Николета.

Допреди да й бъдат намалени парите, девойката се радвала на личен шофьор, свой фитнес инструктор, фризьор, гримьор и още един куп екстри, присъщи на по-големите богати жени.

“От малка я засипвам с подаръци и пари, за да компенсирам, че расте без баща. В един момент обаче разбрах, че това е било грешка, защото положението стана неконтролируемо.” – споделя Нина, която работи по 6 дни седмично, за да осигурява на дъщеря си охолен живот.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар