15-годишната Николета потресе: Не мога да живея с 1000 на месец, искам поне 2500! (ВИДЕО)

0
460

Изключително интригуваща история се разигра в телевизионния ефир. Николета е само на 15, а вече мисли само за пари!

Живеем в свят, в който парите са на почит и това става ясно ежедневно. Именно затова не е изненада, когато дете каже, че иска много пари, както стори 15-годишната Николета.

Николета
Николета не може да живее само с 1000 на месец, въпреки че е на 15 г.

Тийнейджърката от САЩ призна в тв ефира, че не може да живее само с 1000 долара на месец, а й трябват минимум 2500. Самата тя извика екипа на телевизионно шоу в дома си, за да се оплаче от майка си Нина.

Жената от години й давала джобни от 2500 на месец, но отскоро регулирала джобните й и вече момичето получава само по 1000 долара. Причината е, че дъщеря й започнала да харчи като обезумяла.

Последната обаче не приела никак добре новите условия. Затова решила да действа и да изложи майка си пред цял свят.



Всъщност обаче момичето по-скоро изложи себе си. Сега всички я знаят като малката разглезена кифла, която ламти за пари.

„Искам майка ми да разбере, че съм свикнала на определен стандарт и няма как 1000 долара на месец да ми стигат.“ – казва Николета.

Допреди да й бъдат намалени парите, девойката се радвала на личен шофьор, свой фитнес инструктор, фризьор, гримьор и още един куп екстри, присъщи на по-големите богати жени.

„От малка я засипвам с подаръци и пари, за да компенсирам, че расте без баща. В един момент обаче разбрах, че това е било грешка, защото положението стана неконтролируемо.“ – споделя Нина, която работи по 6 дни седмично, за да осигурява на дъщеря си охолен живот.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.