Абсурд в „Стани богат“: Звезда от „Рамбо“ не знае кой е Кърк Дъглас! (Още от изцепките на актрисата)

0
778

Нели Чунчукова шокира всички с липсата на елементарна обща култура!

Стани богат“ е предаване, в което си проличават много от знанията или белите петна в тях на участниците. Нели Чунчукова обаче стана за смях с някои от нещата, които показа.

Нели Чунчукова
Нели Чунчукова шокира с отговорите си в „Стани богат“

Тя е бивш фотомодел и манекенка, а понастоящем работи като актриса. Интересното при нея е, че се е снимала в „Рамбо 5“, където си е партнирала с легендата Силвестър Сталоун. Ролята й там е на отвлечено момиче, което Рамбо спасява.

Точно защото е актриса от Нели се очакваше да е наясно с киното, но уви. Оказа се, че не знае кой е Кърк Дъглас, както тя самата посочи на един от въпросите, в които фигурираше бащата на Майкъл Дъглас.

Излагацията на красавицата обаче не спря дотук. На друг въпрос пък стана ясно, че не знае коя е легендарната примабалерина Красимира Колдамова. Публиката й помогна и така успя да продължи.



На следващия въпрос пък Чунчукова не знаеше с кой град Пловдив споделя титлата „европейска столица на културата“. Наложи се да се обади на гаджето си, който след бърза справка в интернет й каза верния отговор – Матера.

В крайна сметка Нели си тръгна от „Стани богат“ с 2000 лв. Тя се отказа на въпрос, свързан с историята. А именно, че Александър Цанков е бил не само министър-председател на България, но и ректор на Софийския университет.

Младата хубавица не остана много доволна от представянето си и сама си призна по време на участието си, че не се справя много добре. Все пак обаче ще има 2 бона да се утеши.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.