Днес е принцеса, а някога беше унижавана и тормозена!

0
448

Кейт Мидълтън има доста неприятно детство, за което не иска да си спомня!

Интересно нещо е животът. Никога не знаеш какво ще ти поднесе. Това важи в пълна степен за Кейт Мидълтън.

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън не е била популярна в училище

Преди 8 години тя се венча за принц Уилям и стана една от най-известните жени в света. Интересна подробност обаче е, че едва ли някой е предполагал, когато е била малка, че някой ден ще влезе в кралската фамилия на Великобритания.

Катрин Мидълтън има кошмарно детство, изпълнено с множество подигравки. Децата в училище са я тормозили постоянно и това става причина да смени учебното заведение.

Причината е, че Кейт е била по-свита като дете и е имала криви зъби. На всичкото отгоре е била и по-пухкава, а децата са твърде жестоки в такива моменти.



„Нямах никакви приятели като малка, бях едно тъжно момиче, не умеех да общувам с останалите деца. Това се промени в пубертета, когато се развих физически и момчетата започнаха да ме забелязват.“ – споделя Кейт Мидълтън.

Едно от тези момчета е принц Уилям, с когото тя се запознава като студентка. Когато двамата се срещат в Сейнт Андрюс, синът на вече покойната по онова време Даяна следва магистратура.

Те се влюбват почти мигновено. И до днес на Уилям му е странно как така Кейт не е била популярна в училище.

Според повечето информации животът на Мидълтън се променя коренно в това отношение, след като родителите й стават милионери. Първоначално те са просто авиодиспечер и стюардеса, но впоследствие разработват бизнес с кетъринг, който ги прави много богати.

Тогава Кейт придобива самочувствие и успява да излезе от сянката на срамежливото момиченце. И до днес обаче тя не е забравила каква е била и затова възпитава децата си да не бъдат надменни.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.