Биоенерготерапевтът Косьо Любенов: Сами можем да се очистим от магиите!

0
493

Биоенерготерапевтът Косьо Любенов изнася лекции по самолечение без пари

Биоенерготерапевтът Косьо Любенов лекува, сн. Фейсбук

Биоенерготерапевтът Косьо Любенов помага на хората в родни си град Стара Загора, София и там, където го повикат.

Той сканира с ръце здравословните проблеми на човека срещу него и му помага.

Той е помогнал на много хора да се излекуват с помощта на енергията си, билки и мехлеми.

Дълги години е живял в Европа, бил е във Френския легион, но се връща у нас, за да помага.Още от малък тази тема го вълнувала, макар че по онова време тя била табу. През 1993 г. заминава за Франция, а през 2005 г решава изцяло да промени живота си.

Тогава среща учителите си Клод Шеренс и съпругата му Сабин.

Записва се и преминава през всички степени на обучение по метода на Архангел Михаил и стига дотам, че да преподава. Тогава се връща обратно в родината.

Усвоил е различни енергийни защити и твърди, че всеки сам може да изчисти натрупаните негативни емоции, уроки и магии още от нашето детство.

За целта предлага една техника с кълбо. При нея е необходимо да се изолираме на тихо и спокойно место и да спрем или ограничим мислите си.

После лягаме и затваряме очи, но без да кръстосваме ръцете или краката си.

После си представяме, че тялото ни е в жълта светлина, а над пъпа ни виси светлинно кълбо. Вадим мислено всичко негативно от себе си и го слагаме в кълбото.

Като го напълним пожелаваме Архангел Михаил и всички ангели хранители да го хвърлят там, където трябва.

Те ни го връщат изпразнено и за да компенсираме празнотата си мислим 3 желания, които искат да ни се сбъднат.

Според феноменът така става трансформация на клетъчно ниво. Ние изчистваме негативните енергии от информацията, запечатана в нашата ДНК, заместваме ги с положителни и мутиралите клетки се възобновяват.

При него идвали за лечение най-често жени, страдащи от миома, кисти и болести на щитовидната жлеза. Косьо смята, че българите страдали най-много от болки в ставите.

Това било заради прекалената консумация на прясно мляко, което е добре да сменим с кисело, а кравето- с козе или по-добре със соево.

Така съветвал пациентите си. А калций можем да си набавим от магданоза, като на ден е достатъчно да консумираме по една връзка от него.

За да изчистим духа, но и тялото си от токсини, енерготерапевтът препоръчва да пием вода с минерала зеолит.Според него в Родопите има уникално находище от него.

Минералът се слага в 3- или 5-литрова бутилка и е активен 3 месеца.

При всяко доливане с вода се изчаква 6-8 часа, за да изчисти водата и зареди с отрицателни йони. Тази вода чисти шлаки, холестерол, нормализира киселинността в организма, както и всички тежки метали.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.