Бареков за Джамбазки: Той е възхвала на олигофренията, посмешище в Европа!

0
217

Николай Бареков не спира с бруталните си квалификации и атаки срещу Ангел Джамбазки!

Войната не спира! Николай Бареков е „хванал за гушата“ Ангел Джамбазки и няма намерение да го пусна. Това става ясно от поредните унизителни думи на бившия журналист към неговия колега в европарламента.

Бареков срещу Джамбазки
Бареков пак унизи Джамбазки

„КОЙ номинира Джамбазки за “Юрист на годината” и ЗАЩО не сме му видели дипломата за висше образование? Работата му СРЕЩУ приетия от Европарламента и от мен лично Пакет Мобилност с внесените от ДжамбаСки безумни поправки с подлози и запетайки е истински апотеоз на олигофренията в правото. Да работиш срещу наемните работници в услуга на олигархията – това ли те прави “юрист”?! Джендъразки е посмешище в Европа – колкото и да го чадъросват от ДПС в България. Юристите, линчувайте този жалък опит за пиар, платен с корупционни пари от МВРО! Освен, ако номинацията не е гавра заради аферата с продажбата на българско гражданство на талибани и ислямисти от ВМРО…Народе, мачкай мафията!“ – изригна Бареков във Фейсбук.

Истината е, че той недолюбва Джамбазки от доста време. В профила му в социалната мрежа почти не минава ден, в който да няма унизителна за Джамбазки или Каракачанов публикация.

Не е тайна, че Николай Бареков отново гледа към вътрешното управление на България, тъй като мандатът му на евродепутат изтича и се очаква да се завърне у нас за постоянно.



Затова Бареков се опитва да възроди интереса към себе си с нестандартни публикации. Неговите планове са да участва отново активно в политически живот у нас, но времето ще покаже дали ще се получи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.