Писателят Георги Величков: Мутрите от едно време имаха сърца и достойнство, а днес държавата е най-голямата престъпна групировка!

0
635

Георги Величков с интересно виждане по въпроса за престъпността от 90-те и сега!

Точно преди 24 години на този ден бе убит Васил Илиев, един от основоположниците на организираната престъпност в България.

Георги Величков за Васил Илиев
Георги Величков смята Васил Илиев за по-добър от сегашните престъпници

Днес 24 години по-късно си спомням за онези времена и се замислям върху това, че ако тогава някой ми бе казал, че един ден така наречените мутри ще изчезнат, а най-голямата организирана престъпна група ще е държавата, аз щях да се засмея и никога нямаше да повярвам!

Онези хора, от онова време имаха сърца, имаха достойнство, макар и хора извън закона те имаха някакъв морал, който не им позволяваше да посегнат на дете или на човешко същество в неравностойно положение, те “въртяха” незаконен бизнес, но харчеха парите си в България. Те бяха наясно с цената, която трябваше да плащат и не се страхуваха от това!

Днешната организирана престъпност, политическия елит, няма достойнство, няма морал и биха откраднали на куция бастуна ако могат да изкарат някой дребен лев. Те гонят децата ни в чужбина, въртят законен, незаконен бизнес, тровят ни, лъжат ни, рекетират бизнеса, ограбват данъчната, социалната, здравната системи и изнасят всичко навън, като пред народа се презентират, като чиновници с по два костюма от завод “Брилянт”, които никога през живота си не са помирисвали Моет Шандон, не са вкусвали Блек Ангъс и не са пушили Монтекристо !!!



Днешната организирана престъпност, политиците, са най-наказаните души раждали се на тази земя! Те крадат, но няма къде и кога да изхарчат откраднатото! Те са бандити, но нямат сърца за да бъдат истински! Те имат много власт, но са лишени от чуства и емоции! Те са едни заблудени и празни души, а празната душа е “бич Божи”!

Ако си се родил мишка, няма как да умреш, като лъв!!!”

Георги Величков Величков

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.