Месечен хороскоп за май 2019 – Овен, Телец, Близнаци

0
295

Възползвайте се максимално от момента

 

месечен хороскоп
Възползвайте се максимално от момента

Астролозите посочват, че периодът от 6 до 12 от майския месечен хороскоп ще премине под знака на изгряващата луна.

За какво е идеално това време, както и какво не би било добре да правите в този период, можете да научите в подробния майски хороскоп.

Ето какво гласи той за всеки един от представителите на зодиакалните знаци:

Овен
Според майския хороскоп, периодът е идеален за подписване на доходоносни договори, както и за стартиране на собствен бизнес за представителите на огнената зодия.
Задължително обаче трябва да проявите голяма доза предпазливост при сключването на сделките. През първото десетдневие ще бъдете обзети от апатия, а обичайната ви инициативност сякаш ви е напуснала.



През второто десетдневие обаче ще успеете да върнете отново активността си и ще усетите прилив на енергия. По този начин ще успеете да укрепите лидерските и ораторските си качества. Много от вас ще обърнат внимание на образованието си, не е изключено да се самообразовате, за да попълните някои пропуски в знанията си.

Краят на периода се очертава като най-хармоничното време за вас. Дори и да не сте успели да завършите някоя от започнатите задачи, сега ще успеете да я приключите спонтанно. Пазете се от конфликти, за да избегнете негативното външно влияние.

Телец
Прекомерното физическо натоварване в този период може да ви отвори сериозни здравословни проблеми. Ако искате да ги избегнете се постарайте да не се претоварвате.

Първото десетдневие от месеца, ще е най-неблагоприятния период за представителите на зодия Телец. Не е изключено да се обострят стари хронични проблеми. Възможно е да се появят проблеми и в отношенията с вашите близки или бизнес партньорите ви.

През второто десетдневие ще сте в отличен тонус и настроение. Звездите вещаят, че ще получите безкористна подкрепа от приятели и роднини. Не отказвайте предлаганата помощ.

В края на периода ще имате възможността да се изкачите нагоре в кариерната стълбица. Това разбира се е свързано с повече приходи, но е добре да не харчите безсмислено.

Близнаци
В първото десетдневие от месеца е добре да се опитате да забавите темпото. Опитайте се да възстановите физическата си сила и енергийните си ресурси. Ако имате възможност откажете служебните и домашните задължения, които ви идват в повече.

Второто десетдневие от месец май се оказва доста по-продуктивен и интензивен период. Ще преживеете емоционален подем, който ще ви донесе изключително интересни идеи. Това е идеалният момент за бизнес сделки.

Третото десетдневие ще е най-продуктивният период от месец май. Не е изключено бизнесът да ви поднесе неочаквани перспективи. Това е идеалният момент за интензивно обучение, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.