Месечен хороскоп за май 2019 – Рак, Лъв, Дева

0
256

За някои от вас месецът ще е повече от прекрасен

 

месечен хороскоп
За някои от вас месецът ще е повече от прекрасен

Майският месечен хороскоп ще донесе отлични новини и възможности на някои от зодиите. За съжаление обаче не всички ще имат това щастие.

Ако искате да научите дали сте сред щастливите зодии според майския месечен хороскоп или ще е нужно да положите повече усилия, за да постигнете целите си, можете да го направите в следващите редове.

Ето какво гласи майският месечен хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци:

Рак
Нужно е да проявите повече предпазливост на любовния фронт. През първото десетдневие от периода не се очаква да се случат значими събития, които да променят живота ви по някакъв начин. Не се отпускайте, тъй като в противен случай съвсем скоро ще ви се наложи да се справяте със сериозни затруднения.



Второто десетдневие ще е свързано с разрешаването на дългогодишен финансов проблем. Не е изключено да проведете непланирани срещи или пътувания, резултатите от които ще са повече от добри. Въздържайте се обаче от важни финансови манипулации, за да не попаднете на спекуланти.

Третото десетдневие ще премине под знака на роднинските отношения и грижите за дома. Голяма част от вниманието ви ще е ангажирано с разрешаването на проблеми, свързани с близки роднини.

Лъв
Представителите на царската зодия ще се чувстват сринати до края на месеца. Обичайните сън и почивка далеч няма да могат да им помогнат.

Не е изключено през първото десетдневие богатството да се отвърне от вас. Освен това ще се обострят и хроничните ви заболявания, което ще доведе до общо влошаване на състоянието ви. Не е изключено плановете ви да претърпят неуспехи, дори и във финансов план.

Второто десетдневие ще ви донесе сериозни успехи в професионален план. Ще получите възможност да затвърдите лидерската си позиция. Времето е изключително подходящо за възстановяване на интелектуалните ви ресурси.

Краят на месеца ще ви донесе изненадващи запознанства, които ще се превърнат в ключа към вашите перспективи. В този период няма да има нищо невъзможно за вас.

Дева
В първото десетдневие мнозина от вас ще успеят да доведат докрай важни въпроси. Това ще се случи след фазата на новолунието. Някои от вас ще успеят да придобият ценна вещ, за която мечтаят от доста дълго време.

През второто десетдневие ще се увеличи рязко творческия ви потенциал. Това ще донесе за по-добра креативност на работното ви място. При условие, че дадете всичко от себе си, звездите ви обещават сериозни успехи във всички сфери на живота.

В последните десет дни от месеца, представителите на зодия Дева, които все още са сами, ще успеят да открият половинката си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.