Месечен хороскоп за май 2019 – Козирог, Водолей, Риби

0
268

За някои месецът ще донесе редица затруднения

 

месечен хороскоп
За някои месецът ще донесе редица затруднения

Остава да ви запознаем какво вещае майският месечен хороскоп за последните трима представители на зодиака.

Ето какво да очакват последните три зодии от хороскопа според майския месечен хороскоп:

Козирог
Първото десетдневие ще се окаже доста обезпокоително за някои от представителите на зодия Козирог. Дори не си помисляйте за почивка, тъй като винаги ще изскача по някой проблем, който трябва да бъде разрешен на мига. Не е добра идея да се опитвате да извършвате сериозни финансови манипулации в този период.

Второто десетдневие обаче ще е доста по-различно, то ще ви донесе късмет във всяка една област. Някои от представителите на зодията ще успеят да постигнат желания възход в професионален план. Благодарение на подкрепата от правилните хора, ще успеете да разрешите някои от най-сериозните си проблеми.



В края на периода е добре да обърнете нужното внимание на самите себе си. Крайно време е да се поинтересувате и от вашите нужди. Дамите трябва да имат предвид, че всеки експеримент с външния им вид, ще им донесе сериозен успех. Това пък несъмнено ще допринесе за повишаване на самочувствието ви.

Водолей
Вашият майски месечен хороскоп вещае, че първите десет дни от месеца ще бъдат посветени на срещи и нови запознанства. Не е изключено най-сетне да получите дългоочакваната печалба от дългосрочен бизнес проект или пък друг материален стимул.
Много е важно да си дадете и нужната почивка, тъй като след 11-ти ви очакват сериозни затруднения на всички фронтове.

Второто десетдневие ще ви донесе сериозни проблеми в професионален план. Форсмажорни обстоятелства и негативни тенденции по правни въпроси, ще ви изправят пред доста сериозни затруднения. За съжаление множеството натрупани проблеми няма да се разрешат без намесата ви.

Последното десетдневие от месец май ще е най-продуктивния етап от този период. Благодарение на творческата си природа, ще успеете да реализирате идеите си. Това ще ви помогне да укрепите авторитета си.

Риби
Първото десетдневие от месец май ще ви изправи пред доста сложни ситуации в почти всички сфери на живота. В личен план ще ви се наложи да отстоявате правата си, а в професионален ще се нуждаете от решителност и воля.

Второто десетдневие ще ви зарадва с мир и хармония. В любовен план във връзката ви ще цари пълна хармония. Освен това ситуацията в кариерата ви също ще се нормализира. Някои от вас могат да заминат на отговорно бизнес пътуване, което ще им е от огромна полза.

Майският месечен хороскоп препоръчва да посетите по-голямата част от третото десетдневие на семейството и близките си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.