Доц. Миронова: Аурата дава информация за здравето и състоянието на всеки човек

0
560

В предаването „Без формат“ на Etv Haskovo гостува доц. д-р Надя Миронова. Доц. Миронова работи с аурометрия и двете с водещата Христина Котларска говорят за аурата

аурата
Доц. Миронова говори за аурата и за нейните възможности при определяне здравословното състояние на човека

В миналото рисували светците със светлина около тях. Тя е предимно бяла. Това е тяхната аура.

Всъщност аура притежава всеки един човек. Тя е изключително важна и по нея може да се разбере какво е здравословното състояние на един човек.

Аурата може да бъде обяснена като дъга. Дъгата по принцип не съществува, но ние я виждаме, заради пречупването на светлината.

Същото се отнася и за аурата. Тя е безцветна и прозрачна. Но с помощта на апарати, може да бъде представена като цветове. Някои хора приемат аурата като сребърно сияние и те смятат, че става дума сребърната нишка, която придържа живота.



Изменението на аурата показва какви процеси протичат в организма.

Ако в момента един човек е болен от нещо. В организма протичат болестни процеси. Засегнати са клетките и обмяната на веществата. На момента в биополето – в аурата се променя цветът в определени зони. Хората, които са компетентни, са в състояние да кажат от какво страда въпросният човек.

Аурата на един здрав човек има ширина встрани колкото са двете му разперени ръце. Тя обвива цялото тяло и има формата на яйце. Тя е гладка и плътна.

Аурата на болния човек има вдлъбнатини или пък е назъбена встрани.

Аурата играе роля при оформяне на отношения с хората. Когато двама души се срещат, техните аури се допират.

Ако аурите са аналогични, тогава между хората се образуват хармонични отношения и разбирателство.

Когато аурите имат различни характеристики, те няма да бъдат хармонични, а ще се противопоставят. Тогава между хората ще има напрежение и конфликти.

Още любопитни, непознати и полезни факти ще научите от видеото долу от въпросите на Христина Котларска и от отговорите на доц. Миронова.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.