Ето как САМИ да пречистим дома си от лоша енергия и магия!

0
2536

Тук ще ви представим няколко лесни начини, по които сами да пречистите дома си от лоша енергия или от направена магия

Всеки един от нас понякога изпада в „черна дупка”, в нищо не му върви, ако има някакъв начин нещо лошо да се случи, то това ще стане именно на нас. Започваме да се измъчваме с черни мисли за въздействието на негативна енергия или за направена магия, която да направи животът ни колкото се може по-труден.

Затова днес ще ви представим няколко лесни начини, по които да пречистите своя дом, да премахнете лошата енергия и сами да проверите дали имате направена магия.

tamjan
Древните индианци също правели прочистване от зли сили

Първият метод е с използването на един класически продукт за разкриване на това дали сме под властта на лоша енергия, а именно яйцето. Поставете яйце в стъклен съд или буркан, пълен поне 2/3 с вода.

Сложете го под леглото ви, под мястото на главата ви, където да престои една нощ. На сутринта счупете яйцето. Ако видите, че белтъкът му се е втвърдил и е побелял, това означава, че имате магия или сте урочасани.



Подобен метод може да приложите и ако счупите яйцето и го изсипете във водата и така го сложите под леглото си. На сутринта ако забележете, че белтъкът се е стегнал, трябва да бъдете много внимателни.

И при двата начина трябва да изхвърлите водата и яйцето в течаща вода, най-добре в по-силна река, която да отнесе негативната енергия със себе си.

Друг метод, с използването на яйца, при разкриване на това, дали сме подвластни на магия, е поставянето на четири пресни яйца в четирите ъгъла на дома си. Оставете ги да престоят там в продължение на 7 дни. След този период отнесете яйцата до брега на река или мост. После, докато мислите как се пречиствате от всяко зло или магия, вие изхвърляйте едно по едно яйцата в течащата вода.

Ако все пак оставате недоверчиви към тези методи за пречистване на вашия дом, то винаги можете да вземете от църквата светена вода, с която да наръсите навсякъде из къщата или апартамента си. Трябва само да припомним, че със светена вода не бива да ръсите в тоалетните и мокрите си помещения.

Можете също така да прикадите с тамян. Ароматът на тамян прогонва злите сили. Нали сте чували, че някой бягал като Дявол от тамян.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.