Ето как САМИ да пречистим дома си от лоша енергия и магия!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Тук ще ви представим няколко лесни начини, по които сами да пречистите дома си от лоша енергия или от направена магия

Всеки един от нас понякога изпада в „черна дупка”, в нищо не му върви, ако има някакъв начин нещо лошо да се случи, то това ще стане именно на нас. Започваме да се измъчваме с черни мисли за въздействието на негативна енергия или за направена магия, която да направи животът ни колкото се може по-труден.

Затова днес ще ви представим няколко лесни начини, по които да пречистите своя дом, да премахнете лошата енергия и сами да проверите дали имате направена магия.

tamjan

Древните индианци също правели прочистване от зли сили

Първият метод е с използването на един класически продукт за разкриване на това дали сме под властта на лоша енергия, а именно яйцето. Поставете яйце в стъклен съд или буркан, пълен поне 2/3 с вода.

Сложете го под леглото ви, под мястото на главата ви, където да престои една нощ. На сутринта счупете яйцето. Ако видите, че белтъкът му се е втвърдил и е побелял, това означава, че имате магия или сте урочасани.Подобен метод може да приложите и ако счупите яйцето и го изсипете във водата и така го сложите под леглото си. На сутринта ако забележете, че белтъкът се е стегнал, трябва да бъдете много внимателни.

И при двата начина трябва да изхвърлите водата и яйцето в течаща вода, най-добре в по-силна река, която да отнесе негативната енергия със себе си.

Друг метод, с използването на яйца, при разкриване на това, дали сме подвластни на магия, е поставянето на четири пресни яйца в четирите ъгъла на дома си. Оставете ги да престоят там в продължение на 7 дни. След този период отнесете яйцата до брега на река или мост. После, докато мислите как се пречиствате от всяко зло или магия, вие изхвърляйте едно по едно яйцата в течащата вода.

Ако все пак оставате недоверчиви към тези методи за пречистване на вашия дом, то винаги можете да вземете от църквата светена вода, с която да наръсите навсякъде из къщата или апартамента си. Трябва само да припомним, че със светена вода не бива да ръсите в тоалетните и мокрите си помещения.

Можете също така да прикадите с тамян. Ароматът на тамян прогонва злите сили. Нали сте чували, че някой бягал като Дявол от тамян.

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар