Инженерка събира влюбени, гадае бъдещото!(Взима символични суми)

2
747

Дипломирана инженерка гадае бъдещето на кафе

Беатриз
Инженерката Беатриз събира разделени

Инженерката по изчислителна техника Беатриз предрича бъдеще на всички, които я потърсят. Софиянкат, чието рождено име е Петя, винаги е точна в предсказанията си.

Тя е сред най-прочутите ясновидки, които гадаят на кафе.При нея идват хора от всички краища на Балканите, но тя не приема повече от шест човека на ден.

Причината е, че влага „душа и сърце в гледането” и затова не иска да претупва умението си.

Беатриз твърди, че може да гледа на кафе 24 часа в денонощието, въпреки че се уморява физически и психически.



Преди осем години ясновидката се почувствала претоварена от работата си на инженер и решила да прави това, което й доставя огромно удоволствие –да гледа на кафе.

Дарбата си наследила от своята леля. Тя била изкусна познавачка на фигурките в чашата за кафе.

На 15-16 години разбрала, че вижда бъдещето в кафето и това познание й носи невероятна радост. С огромно внимание слушала обясненията на леля си.

Започнала да експериментира със своите приятелки и съученички. Тълкувала фигурките на дъното на чашата по утайката. След това, като започнала работа, започнала да гледа и на колегите си.

След като започнали да й казват, че „това, което ми каза се сбъдна”, разбрала, че има умение, което може да развива.

Беатриз винаги посреща хората с чаша готово кафе. Предразполага ги да се чувстват уютно и приятно.

Преди да надникне в чашката, разговаря с тях теми, които нямат нищо общо с гледането. Предпочита да не знае какво им се е случило, преди да надникне в бъдещето им.

После отговаря на въпроси, свързани с половин година преди момента на гледането.

Накрая човекът си пожелава нещо, слага своя отпечатък с палеца на дъното на чашата и каквото изображение се получи, това е отговорът.

Гадателката споделя, че избягва да говори за здраве, останалите теми не са табу за нея. Беатриз им казва кога ще се оженят, разведат, започнат ново начинание, спечелят пари.

Най-голямата им радост е, когато хората й кажат, че всичко, което им предрекла се е сбъднало.Нейни редовни клиенти доверяват, че взима по 5 лева, а често и кой колкото даде.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.