Вижте какво издава кутрето ви за вашата сексуалност! (СНИМКА)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Това е един уникален и много любопитен тест за вашата сексуалност, която се разкрива от пръстите на ръката ви и по-специално от кутрето ви

Много тестове разкриват каква е вашата сексуалност като използват различни прийоми за анализ. Днес ще ви предложим един изключително любопитен и забавен тест, който ще разкрие каква сексуалност се крие във вас само на базата на това, което показва вашата ръка, пише zajenata.bg.

Първо погледнете ръката си и разположението на кутрето ви спрямо безименния ви пръст, както показва снимката по-долу. Ето какво разкрива височината на малкото ви пръстче.

seksualnost

Вижте какво издава кутрето ви за вашата сексуалност

Ако върха на кутрето ви е на линията на последната фаланга на вашия безименен пръст, това говори за вашата премислена сексуалност.

Вие искате във всяка ситуация да се представите по най-блестящия начин, затова понякога преигравате или пък в усилията си да дадете възможно най-доброто от себе си, пропускате някои безценни моменти на взаимност с партньора си.За да се насладите на вашата връзка мислете по-малко и се отпуснете. Пуснете се по течението и ще се убедите, че животът е прекрасен.

Ако върха на кутрето ви е  над линията на последната фаланга на безименния ви пръст, това разкрива вашата показна сексуалност. Вие сте готови да се закачате, смело разкривате чувствата си, не се притеснявате от околните.

Понякога обаче не се съобразявате с обстановката около вас и можете да притесните вашия партньор. Научете се да бъдете по-търпеливи и да премисляте как и кога да демонстрирате чувствата си.

seksualnost

По кутрето ви може да се определи каква е вашата сексуалност

Ако върха на кутрето ви е под линията на последната фаланга на безименния ви пръст, това представя вашата скрита сексуалност. Вие и дори да харесвате твърде много някого, трудно ще му покажете вашите чувства.

А после се сърдите, че обектът на емоцията ви не ви е отговорил подобаващо. Лесно се разочаровате и сте склонни да се откажете от първия ви неуспех. За да имате преодолеете самотата си трябва да се научите да бъдете по-постоянни и да контролирате сприхавия ви нрав.

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Един отговор to “Вижте какво издава кутрето ви за вашата сексуалност! (СНИМКА)”

  1. Crops

    февр. 08. 2015

    Колко процента е сигурен този тест?

    Reply to this comment

Добавете коментар