Вижте какво издава кутрето ви за вашата сексуалност! (СНИМКА)

1
521

Това е един уникален и много любопитен тест за вашата сексуалност, която се разкрива от пръстите на ръката ви и по-специално от кутрето ви

Много тестове разкриват каква е вашата сексуалност като използват различни прийоми за анализ. Днес ще ви предложим един изключително любопитен и забавен тест, който ще разкрие каква сексуалност се крие във вас само на базата на това, което показва вашата ръка, пише zajenata.bg.

Първо погледнете ръката си и разположението на кутрето ви спрямо безименния ви пръст, както показва снимката по-долу. Ето какво разкрива височината на малкото ви пръстче.

seksualnost
Вижте какво издава кутрето ви за вашата сексуалност

Ако върха на кутрето ви е на линията на последната фаланга на вашия безименен пръст, това говори за вашата премислена сексуалност.

Вие искате във всяка ситуация да се представите по най-блестящия начин, затова понякога преигравате или пък в усилията си да дадете възможно най-доброто от себе си, пропускате някои безценни моменти на взаимност с партньора си.



За да се насладите на вашата връзка мислете по-малко и се отпуснете. Пуснете се по течението и ще се убедите, че животът е прекрасен.

Ако върха на кутрето ви е  над линията на последната фаланга на безименния ви пръст, това разкрива вашата показна сексуалност. Вие сте готови да се закачате, смело разкривате чувствата си, не се притеснявате от околните.

Понякога обаче не се съобразявате с обстановката около вас и можете да притесните вашия партньор. Научете се да бъдете по-търпеливи и да премисляте как и кога да демонстрирате чувствата си.

seksualnost
По кутрето ви може да се определи каква е вашата сексуалност

Ако върха на кутрето ви е под линията на последната фаланга на безименния ви пръст, това представя вашата скрита сексуалност. Вие и дори да харесвате твърде много някого, трудно ще му покажете вашите чувства.

А после се сърдите, че обектът на емоцията ви не ви е отговорил подобаващо. Лесно се разочаровате и сте склонни да се откажете от първия ви неуспех. За да имате преодолеете самотата си трябва да се научите да бъдете по-постоянни и да контролирате сприхавия ви нрав.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.