Дъщерята на президента износва дрехите на Десислава Радева

0
783

Този път Десислава Радева не влезе в полезрението с неподходящ тоалет. Но наблюдателни забелязали, че нейната доведена дъщеря износва дрехите й

Десислава Радева
Десислава Радева

Когато един човек е във фокуса на обективите, хората забелязват много неща. Включително как дъщерята на президента на нашата страна носи дрехите на своята мащеха.

По случай Баба Марта на 2018 г. Десислава Радева събра съпругите на посланиците у нас. Първата дама им организира малък празник. Беше им показано как у нас се правят мартеници.

За случая Деси Радева облече къса черна рокля с бели ръкави и с бяла джувка на врата.

Това беше от времето, когато съпругата на президента понесе много критики относно нейния гардероб. Но специално за този тоалет модните критици не казаха нищо лошо.



Наскоро дъщерята на ген. Радев – Дарина беше засечена в същата рокля. Няма как да бъде сбъркана. Белият край на ръкавите и бялата джувка ясно се открояват. Дарина Радева облякла въпросната рокля за посещението на папа Франциск у нас.

Десислава Радева
Десислава Радева на 1 март 2018 г.
Десислава Радева
Дарина Радева с роклята на своята мащеха, а Деси Радева е вдясно. До тях е синът на президента

И тук мненията, които бяха изказани в социалните мрежи варират в различни посоки.

Според едни българи, това не е правилно. Десислава Радева изпълнява държавни функции, докато е носела прословутата рокля. Според други е въпрос на пестеливост. Защо момичето да харчи излишни пари за тоалет, който ще облече само веднъж.

Подобни коментари не се срещат само у нас.

В Англия медиите и критиците стриктно следят с какви дрехи се обличат членовете на кралското семейство.

Няколко пъти до сега се случи херцогиня Кейт повторно да облече тоалет и реакциите не закъсняха.

Наблюдателните откриваха също, че тя носи т.нар. рециклирани тоалети.

Например Кейт един път облече бална рокля без ръкави в черно с големи цветя. Две години по-късно се появи със същата рокля, само че дизайнерът Александър Маккуин беше добавил ръкави до лактите. Този факт не убягна.

Херцогинята имаше лилава рокля. Наскоро се появи в зелена рокля с абсолютно същата кройка. И този факт беше коментиран на Острова.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.