Феноменът Исмаил ходжа лекува над 24 болести, разваля проклятия!(Лек търсят политици и звезди)

1
309

Исмаил ходжа е истинско чудо

Исмаил ходжа
Феноменът Исмаил ходжа е помогнал на много хора, сн. Фейсбук

Исмаил ходжа е феномен и помага на десетки хора, изпаднали в беда.

За него местните говорят, че прави чудеса-и за мюсюлмани, и за християни.

Той живее и помага на хората от родното си село Краище, близо до Якоруда.

Външната му порта винаги е отворена, но феноменът не се страхува, че някой ще открадне нещо.На двора ги посреща жена, която моли посетителите да се събуят, защото иначе това пречело на Корана.

При него помощ търсят не само българи, но и гърци, македонци и турци, както и много гурбетчии.

Исмаил Исмаилчев или както го знаят Исмаил ходжа лекува депресия, диабет, стрес , нерви, безплодие, детски неврози, заекване или общо над 24 болести.

Разваля магии, родови проклятия, негативни влияния.

Съседите му от Краище твърдят, че при него помощ през годините са потърсили много известни личности, политици, певци, артисти, но не искат да се афишират.

Дарбата си наследява от баба си Али кадън ходжа. Тя била най-известната гадателка и лечителка в този край на страната. От нея се научил да помага на хората с молитви и стари ислямски заклинания.

Твърди, че българинът е „болен” от злоба, завист и лицемерие. Връща всеки, който идва само от едното любопитство или да навреди някому.

Не проумява как хора се занимават с правене на черни магии, с които искат лошото на близки и познати. Помага и на хора, хванали уроки.

Предупреждава, че има много лъжепророци, които уж развалят черни магии срещу солидни суми.

Уверява, че всички религии очистват душата и помислите и пътят към това е един и същ. Вярващият човек по-трудно се „заразява” с негативизма срещу него, категоричен е Исмаил ходжа.

Младият ясновидец е доволен, че е помогнал на много люде да имат това, което са си пожелали. И това е така, защото на хора като него помага Бог.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Разваляне на магия,разкриване на магия,ритуал за защита,намиране и изваждане,предпазване от черна магия, негативна енергия,защита от уроки,проклятие.Телефон 0882 355 306 Шамана. Сайт magia-bg.com

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.