След пророчески сън Йоанна Драгнева разбрала, че е бременна (+пола на бебето)

0
402

Певицата и ТВ водеща Йоанна Драгнева е в очакване на своето първо бебе. Тя разкри неговия пол. Бебето трябва да се роди в края на месец юли

Йоанна Драгнева
Йоанна Драгнева е на седмото небе от щастие – скоро ще стане майка за първи път

Красивата Йоанна ще стане майка на момиченце.

Тя и нейният партньор Мирослав Димитров са решили как ще нарекат своята малка дъщеря, когато се роди. Но за момента не искат да разкрият избраното име.

Йоанна сънувала сън. От него разбрала, че ще стане майка на момиченце. Даже сънувала името на бебето, писа „24 часа“.

Оказало се, че същият сън сънувал и нейният партньор. Затова двамата са единодушни. Получили са знак Свише. Няма да търсят друго име, а ще нарекат бебето така както им е  било казано в съня.



Йоанна Драгнева е категорична, че ще роди нормално, ако не се получат усложнения в края на бременността.

Но за сега все още не е решила в коя болница да изживее чудото да стане майка за първи път.

Йоанна Драгнева и Мирослав Димитров се познават още от 2004 г. Преди време певицата имаше връзка с актьора Ненчо Балабанов. След раздялата с Ненчо Йоанна отново срещнала Мирослав. Тогава познанството им преминало в любов, която се развила много скоростно във времето. От 2018 г. са заедно като двойка и ето, че скоро ще станат родители.

Освен с музика, Йоанна е доброволец към Сдружение „Азбукари“. Тя е едно от лицата, които подкрепят националната кампания „Вярвам в теб“. Кампанията е в подкрепа на децата със специални потребности. Грижи се за тяхната социална адаптация.

През 2012 г. започва да работи като музикотерапевт в Общинския дневен център за интеграция на инвалиди в София в кв. Слатина.

От 2012 до 2013 г. Йоанна работи като доброволец към Националната кампания „Holiday Heroes“,  която дарява продукти на социално слаби семейства за различни празници.

В момента е и общински съветник. Красивата Йоанна Драгнева е посветила живота си в служба на другите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.