Тях постоянно ги гони лошия късмет! Тези зодии винаги се питат къде грешат

0
523

Тези зодии постоянно ги гони лош късмет

зодии
Тези зодии винаги ги гони лош късмет, сн. Фейсбук

Тези зодии винаги се питат къде са сгрешили  и защо имат лош късмет.

Случва се да си мислим, че сме родени под лоша звезда и сме каръци в живота.

Е, за някои от зодиите това наистина е така.

Една от тези зодии е Дева. Те умеят да решават чуждите проблеми и да дават съвети, но на себе си не могат да помогнат.Изнервят ли се, втурват се в домакинската работа-чистят, перат, гладят, мияти всичко около тях искат да е стерилно. Така се чувстват удобно и се отпускат.

Тогава започват да сортират, да опаковат по чекмеджетата, но нещо не стане ли както трябва, веднага се паникьосват.

Животът винаги ги изненадва неприятно. Но не мислете, че само тях ги гони лошия късмет, всеки изпада в неприятни ситуации.

Друга такава зодия е Везните. Тази зодия най-много я безпокои несправедливостта. Виждат я около себе си, но не се чувстват добре в собствената си кожа. Винаги има нещо, което ги смущава.

Везните първо казват, а след това ще преценяват какво да правят и ще размишляват с дни. Харесват красивите неща, хора и вещи.

Външният вид е от съществено значение за тях, така че не се примиряват със стареенето. Остаряването е едно от най-несправедливите неща за тях. За това, че има лоши хора те приемат като лична обида.

Влизат често в ролята на детективи, да разобличават хора, които изневеряват, лъжат, клюкарстват и всичко приемат присърце, като лична обида.

Решават личните проблеми като свои. Смятат се за емпати. Но въпрос е колко може да излязат от собствения си свят и дали ще видят нещата по различен начин.

Зодия Риби е друга зодия, която ги гони каръка. Слабо се свързват с реалността и постоянно попадат в неудобни ситуации. На неблагоприятни ситуации реагират бурно.

В главата си имат план как трябва да изглежда живота им и как да се случват нещата идеално за самите тях.

Но реалността е нещо друго и щом така става, те се мислят за най-големия карък.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.