Гавра с президента Плевнелиев в ebay! (СНИМКИ)

0
426

Поредната гавра с президента на Република България Росен Плевнелиев стана преди броени часове в сайта за електронна търговия ebay

Този път шегата е дело на наш сънародник, с потребителско име в сайта за продажби brownbanjo777. Той пусна в продажба боксерки с лика на държавния ни глава, поставен отпред и отзад, съобщи БЛИЦ.

plevneliev
Нова гавра с президента на България Росен Плевнелиев

Оказва се, че боксерките с марката „Роско“ – не случайно избрано име, са предложени с цена от 38,95 евро. А според информацията, която придружава офертата за продукта, мъжкото бельо се намира в Ирландия, в град Дъблин.

Като допълнително описание на продукта е написано, че боксерките са Hand Made, т.е. ръчна изработка „по древна българска технология от щастливи, високо заплатени – пенсионно и здравно осигурени, български шивачки на крачни шевни машини от типа Singer, директен внос от Япония“.

Оказва се, че при направена проверка от колегите ни от БЛИЦ се оказало, че авторът на тази гавра с г-н Плевнелиев всъщност не е първата закачка с родината му, brownbanjo777 е пуснал обява преди 2 години, в която е предложил за продажба България в ebay.



Тогава, в информацията към обявата му, се казва, че това е „райско кътче, което е естествено опазено и екологично чисто, и се радва на разнообразни красоти“.

Същата година, в същия сайт за електронна търговия друг потребител пусна за продажба Конституционния съд на България.

plevneliev
Кадър на предлагания продукт отпред
plevneliev
А сега поглед отзад …
plevneliev
А така изглежда обявата за боксерките с лика на Росен Плевнелиев, пусната в сайта за електронна търговия ebay

А сега се насладете на боксерките с лика на президента Плевнелиев.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.