Това са дребните детайли, които могат да изпортят цялостната ви визия (I част)

0
263

В никакъв случай не ги подценявайте

 

визия
В никакъв случай не ги подценявайте

Дребните детайли в цялостната визия всъщност не са никак маловажни и ако ги подцените, могат сериозно да ви изпортят.

Имайте предвид, че дребните детайли във вашата визия са като дребните камъчета и си припомнете, че обикновено именно те са тези, които обръщат колата.

Едва ли има дама, на която не се е случвало поне веднъж в живота да се почувства неудобно поради нещо дребно на пръв поглед, но пък за сметка на това достатъчно значимо. Със сигурност няма да ви е много приятно, ако се покажат цветните презрамки на сутиена ви, които по никакъв начин не кореспондират с облеклото ви.

Всяка дама би искала да получи одобрение за външния си вид от околните. Понякога обаче всички усилия, които сте положили, могат да се провалят поради някакъв дребен детайл, на който не сте обърнали достатъчно внимание. Най-лошото е, че заради този дребен детайл хората биха могли да си съставят погрешно мнение за вас.



Не допускайте тези грешки, ако не искате да ви помислят за мърла/мърльо

Ето кои са детайлчетата, които са в състояние да прецакат цялостната ви визия:

Неправилно подбрано бельо
Не подценявайте факта, че презрамките на сутиена ви се подават изпод дрехите. Ако на пръв поглед това ви се струва незначително, то трябва да сте наясно, че далеч не е така. Бельото е твърде лично и интимно и в този ред на мисли, трябва да се запази в тайна. Заради тези дребни на пръв поглед неща рискувате репутацията си. Най-добре помислете за начин, чрез който да прикриете умело бельото си.

Корените на косата
Този дребен детайл, свързан с корените на косата засяга най-вече дамите, които се боядисват. Запомнете, че е изключително грозно да лъснат побелелите ви корени на фона на тъмната коса. Ако си позволявате да ходите в такъв вид, това означава, че нямате и грам уважение към себе си, категорични са модните експерти.

Гумени гривни
Никак не са малко дамите, които носят на ръцете си спираловидните гумени ластици във вид на гривна. Подобна декорация е поносима до известна степен за млади момичета, но не и за зрели дами. Затова, ако пуснете косата си от ластика, най-добре го приберете в чантата си, а не го слагайте на ръката като гривна.

Твърде дълги панталони
Облеклото винаги трябва да отговаря на размера ви, ако искате да изглеждате спретнато и чисто в очите на околните. Имайте предвид, че повечето хора биха ви определили като мърла/мърльо, ако ви видят с няколко пъти навити крачоли. За да изглеждате спретнато, подкъсете панталоните си до нужната дължина, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.