Тези дребни детайли прецакват цялостната ви визия (II част)

0
265

Не си правете лоша услуга, пренебрегвайки тези правила

 

визия
Не си правете лоша услуга, пренебрегвайки тези правила

В първата част на този материал ви запознахме с онези дребни на пръв поглед детайли, които всъщност никак не са за подценяване, ако не искате да прецакате цялостната си визия.

В следващите редове ще ви запознаем с останалата част от дребните детайли, на които е нужно да обърнете внимание, ако не искате да провалите добрата си визия.

Ето кои са те:

Животински косми
Немалка част от хората имат домашни любимци като котенца, кученца и други пухкави животинки. Разбира се в това няма нищо лошо, но в същото време не е причина да пренебрегвате чистотата на дрехите си. Собствениците на домашни любимци са наясно, че те обожават да се галят в тях. Дори да сте облекли най-красивия си тоалет, те отново ще се погалят във вас с най-голямо удоволствие, без да им пука, че ще оставят сума ти косми.



Погледнато отстрани обаче наличието на животински косми по дрехите ви не изглежда никак приятно. Някои дори твърдят, че е отвратително. Освен всичко друго, трябва да сте наясно, че те са сред най-големите врагове на добрата визия. можете лесно да се справите с този проблем, използвайки лепкав валяк, който можете да откриете в редица магазини.

Всеки един от тези детайли е от значение

Малки възелчета от тъкан
С течение на времето дори най-качествените дрехи се сдобиват с възелчета от наслоени нишки. По този начин дрехата губи своята красота и е най-добре да я причислите в графата „парцали за домашно почистване“.

Не бихте изглеждали никак добре в очите на отсрещния, ако облечете такава дреха. Който и да е веднага ще сметне, че сте изключително небрежен човек, който не се интересува от външния си вид. Ако все пак много държите на тази дреха, можете да отстраните възелчетата чрез специална машинка.

Найлонови торби
Разбира се няма нищо лошо в това да носите покупките си в маркови торбички, дадени ви от съответния магазин. Но това само в случай, че веднага, след като се приберете ги оставите в килера, за да ги използвате за коша например. Носенето на подобни торби вместо дамска чанта или пък заедно с нея, са признак на лош вкус.

Бели дрехи, които не са изпрани добре
Ако дрехата ви е бяла, то е добре тя да е такава навсякъде. Дори върху нея да има най-малка мръсотия, тя ще излезе на показ при едно неволно движение, а това ще се отрази негативно на цялостната ви визия.

Петна от пот върху бели тениски или пък пожълтяла от мръсотия яка на бялата риза, определено не са приятна гледка, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.