Обърнете сериозно внимание на тези детайли, за да не прецакате цялостната си визия (III част)

0
273

Всеки един от тези детайли е от огромна важност

 

визия
Всеки един от тези детайли е от огромна важност

На пръв поглед тези детайли са незначителни, но реално те играят огромна роля за цялостната ви визия.

В първите две части на този материал ви запознахме с дребните детайли, които са способни да провалят вашата визия. В следващите редове ще ви запознаем и с останалите.

Ето ги и тях:

Накъсани краища на косата
Косата е сред основните предимства на представителките на нежния пол. Със сигурност не всяка дама може да се похвали с гъста и дълга коса, но пък за сметка на това, грижата за нея си личи отдалеч. Имайте предвид, че тя далеч не се изчерпва само с измиването и сресването й. Подстригвайте навреме цъфналите краища. По-добре косата ви да е по-къса, но здрава, отколкото дълга и с накъсани краища.



Измачкани дрехи
Немалко хора са способни да облекат намачкана дреха с идеята, че никой няма да забележи, но се заблуждават. Гънките на дрехите не само се набиват на очи, а и се наслагват на подсъзнателно ниво. Ако често пъти залагате на неизгладени дрехи, ще създадете у околните впечатление на губещи и ще предизвикате съжаление.

Изтрит лак на ноктите
Ръцете са нещо като визитна картичка на всяка дама и те могат да издадат изключително много за вас. Те са издайник не само на темперамента, цветовите ви предпочитания и възрастта, а изкарват на показ и лошите ви навици. В никакъв случай не си позволявайте да се показвате с изтъркан лак, тъй като създавате впечатление на немарлива жена.

Не си позволявайте подобни грешки

Небрежен кок
Неотдавна разрошеното кокче, формирано на тила се превърна в модна тенденция. Имайте предвид, че въпреки всичко, тази прическа е най-подходяща за вкъщи. Със сигурност ще ви е удобно да хванете косата си на кок, ако например почиствате дома си. Ако обаче ще излизате навън, най-добре е да съберете косата си в красив и гладък кок.

Неприятна миризма
Дори да изглеждате лъскаво и безупречно, ако от вас лъха неприятна миризма, това не ви прави добра услуга. Този проблем е от огромно значение особено през зимните и летните месеци. За да не изпадате в неудобни ситуации, е добре да вземете под внимание биологичните си характеристики. Не пренебрегвайте вземането на душ, използвайте дезодоранти против изпотяване и не прекалявайте с носенето на една и съща дреха.

Обувки с неправилен размер
Красивият женски крак няма да остави никого от мъжете безразличен. Със сигурност обаче няма да им направи добро впечатление, ако поглеждайки надолу видят крака, които излизат от сандалите. Същото важи и за крака, вкарани в твърде тесни обувки или пък такива, които хлопат, защото са твърде големи. Несъмнено тази дреболия ще съсипе репутацията ви за дълго време, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.