Съвети за любов според вашата зодия (ЧАСТ 2)

0
239

Има хора, на които им върви в тяхната любов. На други не. Дали това е въпрос на съдба или някъде грешим. Научете някои полезни съвети, с които ще се опознаете по-добре

За любовта на първите 6 зодии можете да научите ТУК.

За родените под знака на Дева е важно да усвоите урокът на болката, а именно най-истинските неща в живота винаги са съпроводени с болка.

Ако сте представители на знака Везни вашият съвет за любов гласи, че трябва да се отдадете само на този, който прави живота ви вълшебен, а отношенията ви – граничещи с магия, писаха във Фрамар.

zodii
Какво вещае бленуваната любов за различните зодии

За тези, които са от зодия Скорпион, сентенцията за любов гласи, че трябва осъзнаете любовта чрез гласа на душата си.



Ако сте родени под знака на Стрелец трябва да знаете, че в никакъв случай не бива да позволявате на хората да определят вашите емоции по техен начин.

Представителите на зодия Козирог трябва да отдават цялото си сърце, когато откриват любовта. В противен случай обектът на чувствата им ще усети половинчатите чувства и ще ги нарани.

Ако сте родени под знака на Водолей, съветът на астролозите е да позволите на любимия човек да ви целуне, защото така ще усетите силата на истинската любов.

Сред най-романтичните знаци в зодиака е зодия Риби. За представителите на този знак съветът е да не се стремите да задържите някого насила, когато чувствата са си отишли, защото така няма да позволите новата любов да ви завладее.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.