Фийби разкри за кошмара, който са й причинили Рейчъл и Моника!

0
826

Трите момичета от „Приятели“ са приятелки, но Лиса Кудроу не се е чувствала много комфортно до колежките си!

Точно 15 години изминаха от края на „Приятели„, но някои неща никога не се забравят. Именно така се е получило с Лиса Кудроу, която изигра перфектно Фийби Бюфе.

Лиса Кудроу, Дженифър Анистън и Кортни Кокс
Лиса Кудроу има комплекс от Дженифър Анистън и Кортни Кокс

Блондинката разкри, че по време на снимките е изпитвала комплекс заради външния си вид. Тя е осъзнавала, че изглежда много по-зле в сравнение с Дженифър Анистън (Рейчъл) и Кортни Кокс (Моника).

„Когато се гледах по телевизията между тях двете, се чувствах като планина. Много по-едра съм от тях и това ме потискаше.“ – споделя Лиса Кудроу.

Всичко това я кара с години да спазва диети и да гладува. Това й се отразило негативно на здравето и затова често боледувала.



„Исках да бъда достойна за сериала, но каквото и да правех, Джен и Кортни винаги ме превъзхождаха. Техните тела бяха перфектни и дори още са такива. Просто структурата им е по-различна, аз имам едър кокал, а те – не.“ – казва още русокосата актриса.

Всъщност Лиса Кудроу е много по-различна от образа си в „Приятели“. Актрисата е много суетна, докато на Фийби не й пукаше от тези неща.

Днес Лиса продължава битката си с килограмите, предава Independent. Въпреки че е на 55 г., Кудроу не може да си позволи да се запусне, защото все още се изявява в телевизията, макар предимно зад кадър.

Малко хора знаят, че актрисата е много религиозна. Тя е държала да се омъжи непорочна и именно това е сторила. Любопитен факт е, че в първия сезон на „Приятели“ все още е неомъжена, което значи, че е била невинна в тези епизоди.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.