Месечен хороскоп май 2019 – Водолей и Риби

0
302

Вземете под внимание съветите на астролозите за първия летен месец

 

месечен хороскоп
Вземете под внимание съветите на астролозите за първия летен месец

След като ви запознахме с прогнозата на юнския месечен хороскоп за десет от зодиакалните знаци, остава да ви разкрием какво вещае той и за последните два знака от зодиака.

За един от знаците, месецът ще бъде посветен на здравето, тъй като още в първите дни ще бъде застигнат от неразположение.

Кой е този знак и какви неразположения ще го застигнат, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае юнският месечен хороскоп:



Водолей
Именно вие сте този зодиакален знак, който ще бъде изправен пред здравословен проблем. Още в първите дни от новия месец ще усетите силна стомашна болка. Не я пренебрегвайте и потърсете консултация със специалист.

На работното ви място се задават сериозни промени. Ще получите предложение да се преместите на нова работа. Предложението няма да е никак лошо, дори напротив. Именно това ще ви накара да го приемете с охота. Истината е, че вие отдавна мечтаете да изпробвате силата си и на друго място.

Онези от вас, които все още не са открили сродната си душа, ще имат възможността да я намерят сред хората от новия колектив.
Семейните Водолеи ще отидат на почивка, но само с децата, без половинката. Макар първоначалните ви планове да са били различни, ново стечение на обстоятелствата ще наложи прекрояването им.

Рибите ще се занимават със семейни проблеми

Задават се сериозни финансови проблеми. Ще се наложи да заемете сериозна сума от приятели или роднини. За щастие ще успеете да си върнете заема много по-скоро, отколкото предполагате.

Риби
В началото на лятото мисълта на Рибите ще е заета основно с проблеми в семейството. Юнският месечен хороскоп препоръчва да избягвате посещенията на места, които са твърде претъпкани. Казано с други думи, избягвайте масовите събития. Препоръчително е да посветите на семейството си енергията, която блика от вас.

Опитайте се да зарадвате и децата си като им предложите посещение в зоологическата градина или пък изберете някое друго интересно място.
Онези от вас, които вече са изградили стабилна кариера, могат да си позволят почивка, без да се притесняват, че тя ще й се отрази пагубно.

За ваше щастие на хоризонта не се задават финансови проблеми през този период.
От особена важност е да обърнете внимание на здравословното ви състояние. Вие самите сте наясно, че здравето ви не е в цветущо състояние. Тялото ви сигнализира по редица начини, че е време да му обърнете сериозно внимание. Не на последно място, не подценявайте почивката. Ако пренебрегнете този съвет, ще заплатите доста скъпо за грешката си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.